2777
2789

پسرداییم عاشق و وابستم کرد بعدم چون دوس دختز قبلیش برگشت بهش منو ول کرد رفت دختره هم میدونست با منه اما بازم برگشت بهش

دارم میمیرم له شدم بنظرتون تاوان دل شکستممو پس میده؟؟😭

کاربری دست دونفره😃

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805
مثل فنر برمیگرده ببین کی گفتم ولی تو دیگه محل سگ نده بی لیاقت رو .اصلا اصلا هم ب روی خودت نیار ک چقد ...

با دختره همو دوس دارن چطور برمیگرده البته اگه برگرده هم من نمیخامش دیگا

کاربری دست دونفره😃

روی پیشرفت خودت کارکن.دلت شکسته حق داری،گاهی شایددلتنگ بشی حق داری اما دست بزار روی پا ودوباره بلند بشو مطمئنم عزیزم یه روزی به جایی میرسی  که اصلا برات مهم نباشه این بلاسرمنم اومد،گریه کن غصه بخوراماتوروخدا به فکرخودت وپیشرفتت باش.بسپارش به خدا امیدوارم اینقدرخوشبخت بشی که فکرنکنی به اینکه چه بلایی سرش بیاد یانه

روی پیشرفت خودت کارکن.دلت شکسته حق داری،گاهی شایددلتنگ بشی حق داری اما دست بزار روی پا ودوباره بلند ...

برام دعا کنین حالم خوب شه هیچ طوره نمیتونم خودمو جمع کنم😭

کاربری دست دونفره😃
2809