2777
2789
عنوان

سفر کربلا

| مشاهده متن کامل بحث + 1936 بازدید | 352 پست
@bit81 @maho0or @zaribanoooo @fa1372 @miss_starr بچها اگه خواستید اسم و فامیلیتون رو خصوصی بگید

سلام عزیزم حاجت من کلی هست

فرج آقا

خانه دار شدن بی خانه ها

بچه دار شدن چشم انتظارها

شفای مریضا

عاقبت بخیر همه

هدایت جوانها

@یابانی @تئا @دختر_قهوه_فروش @تتوووووماررلل @حسینم_اربابم_دریابم بچها اگه خواستید اسم و فامیلیت ...

نیلم

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@binam20 @nirobin @fatemeh_6981 @dokhtareasemun بچها اگه خواستید اسم و فامیلیتون رو خصوصی بگید

مررررررسی فداتشم،انشالله به هرچی که میخای برسی♥️🥹

خیلی خوشحالم کردی واقعا:)

اسمم آیدا:)♥️

بِگُذار،صَبرداشتَن‌هُنَرِ(طُ)باشَد!
2805
@beautiful_dreams @ati133 @jeon_yuna @asryui @ay1380 بچها اگه خواستید اسم و فامیلیتون رو خصوصی ...

عزیزم من خصوصی بهتون پیام دادم چندروزه میشه یه نگاه بندازی🥲

میشه دعام کنین امسال بابام راضی بشه به عشقم برسم؟🥺❤️
عزیزم اینم از دعای اون دوتا شهیده . لطفاً برا حاجت معصومه وحدیث خیلی التماس دعا

سلام گلم میشه برا منم دعا کنید ؟؟کدوم شهیدان منظورتون هست ؟؟ابجی خیلی دلشکسته و غمگینم برام دعا کن لطفا 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم   
@binam20 @nirobin @fatemeh_6981 @dokhtareasemun بچها اگه خواستید اسم و فامیلیتون رو خصوصی بگید

محدثه به سلامتی انشالله.

امیدوارم تو این سفر هر چی میخوای از امام حسین بگیری❤️

اتفاقا من دیروز بهت یه پیام دادم ندیدی فکر کنم. الان دوباره میفرستم

گدای در خانه حسینم❤
@لی_لا_مامان_آینده @شیدای_او_سابق @شکیبازندگی @ثنااام @عشقم_اقام بچها اگه خواستید اسم و فامیلیت ...

عزیزم درخواستم میشه قبول کنی 

💚فقط حیدر امیرالمومنین(ع)است💚تابوده علی(ع)بوده وتا هست علی(ع)هست💚بر دشمنانت لعنت یا علی(ع)💚تا عمر دارم مدیون ابالفضلم(ع)

بسلامتی عزیزم 

خوش به سعادتت

به سلامتی چ روزی مشرف میشی

من اسمام زیاده خصوصی برات میفرستم

الهی حاجتت روا بشه بحق امام رضا «ع» 

به نیت سلامتی و ظهور آقامون( اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم) 🌷                               بـه جهـانی نـدهم عالـم درویشـی را،،، کـه جـهان غمکـده ای در نظـر درویش است.                                             

میشه منو یادت نره دعا کنی؟؟؟؟؟؟؟

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

سلام عزیزم فقط اسم بگم؟ پس برا حاجت دلم دعا کن 

برا ملکه پاییز

و فاطمه ..این دوتا اسم رو بنویس..خیلی ممنون گلم

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا