2777
2789
عنوان

سفر کربلا

| مشاهده متن کامل بحث + 1756 بازدید | 329 پست
چشم گلم حتما پربازدید شدم مگه؟

مرسی 

نه تو تایپیک های به روز شده بود

لطفا برای ازدواج خوب و به زودی ام‌دعا کنید✨یا اللهُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا فاطِمَه یا صَاحِبَ‌الزَّمان اَدْرِکنی وَ لا تُهْلِکْنی✨ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

عزیز دلم زیارتت قبول باشه انشالله به تموم خواسته‌های قلبیت برسی اسمم فاطمه است لطفاً به بابا حسینم بگو فاطمه بهت سلام رسوند و گفت بابا شرمندم نکنیا بهش بگو که دلش یه بچه می‌خواد این ماه باردار باشه می‌خواد معجزه تو رو ببینه معجزه خدا رو ببینه ناامیدش نکن

چقدر پروفت دلنشینه

ممنون🥺❤️

فقط حیدر امیرالمؤمنین است♥️🌱امام صادق علیه السلام فرمودند: هرکسی که خداوند خیرش را بخواهد، حب امام حسین علیه السلام و حب زیارتش را در قلب او می‌اندازد و هر که را خداوند بدیش را بخواهد، بغض نسبت به امام حسین علیه السلام و بغض زیارت آن حضرت را در قلب او می اندازد.♥ راه حسین (ع) راه دل است، و هرگاه عاشقی به دل توجه کند او را پیدا می کند. لذا در برخی روایات وارد است که: «قبر او در دلهای دوستداران اوست».✨️حب الحسين هويتنا
چسم عزیزدلممم اگه خواستی اسم و فامیلیت رو خصوصی بگو حتماا دعات میکنم واست نماز حاجت هم میخونم

دستت درد نکنه التماس دعا درخواست دوستی برات میفرستم اسمم رو اونجا میگم❤️

فقط حیدر امیرالمؤمنین است♥️🌱امام صادق علیه السلام فرمودند: هرکسی که خداوند خیرش را بخواهد، حب امام حسین علیه السلام و حب زیارتش را در قلب او می‌اندازد و هر که را خداوند بدیش را بخواهد، بغض نسبت به امام حسین علیه السلام و بغض زیارت آن حضرت را در قلب او می اندازد.♥ راه حسین (ع) راه دل است، و هرگاه عاشقی به دل توجه کند او را پیدا می کند. لذا در برخی روایات وارد است که: «قبر او در دلهای دوستداران اوست».✨️حب الحسين هويتنا
قربونت خواهر عزیزم انشالله سفر خوبی داشته باشید و تمام حاجت هاتون براورده بشه

مرسی فدات شم 🥺🥺🥺🥺💛⁦❤️⁩ایشالا حاجتتو بگیری 

تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂
عزیز دلم زیارتت قبول باشه انشالله به تموم خواسته‌های قلبیت برسی اسمم فاطمه است لطفاً به بابا حسینم ب ...

چشم عزیزدلم حتماا بهش میگمممم 🥺💛⁦❤️⁩⁦🤲🏻⁩ نماز حاجت هم که میخونم حرم واست

تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂
2809