2777
2789
عنوان

سفر کربلا

| مشاهده متن کامل بحث + 1758 بازدید | 330 پست
ندا هستمترو خدا برای خواهر زادم دعا کنید به اسمش چک کشیدم و امضای جعلیش وووو الان ۱۳ تا چک رقم ...

سلام ذکر یاحق ۱۰۸ مرتبه بگید به نیت حل مشکل 🙏

یاعلی بردشمنات لعنت👉حاجت داری؟بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم زیارت عاشورا،سوره یاسین یا واقعه بخون براشون.صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، چون شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن!حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اینم از دعای اون دوتا شهیده . لطفاً برا حاجت معصومه وحدیث خیلی التماس دعا

کدوم شهیدارو میگی عزیزم حاجت میدن؟🥺 میشه با دل پاکت برای منم دعا کنی؟ ازشون بخوای واسطه بشن منو کسی که دوسش دارم زودتر به هم برسیم🥲❤️ خیلی سختی کشیدیم دعا کن و ازشون بخوا مشکلات و مانع هامون(مخالفت پدرم) حل بشن به هم برسیم عزیزم حاجتروا بشی 

اسمم آیدا هست🌸

میشه دعام کنین امسال بابام راضی بشه به عشقم برسم؟🥺❤️
2805

تو رو خدا و قرآن حتما بنویسیا انشالله آجیم حتما همین روزا طلاق بگیره و هیشکی مانعش نشه و هیشکی خواهرم نترسونه و تهدید نکنه و کتک نزنه و فحش نده و تهمت نزنه😭😭

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...

اسی ببخشید زیاد نوشتم خیلی مشکلات داریم تو رو خدا بنویس هر کی هر جادو و توهین و تهمت و کتکی و بدی در حق من و عزیزانم کرده یا میخواد کنه خدا سر خودش بیاره و هیشکی هیچ ظلمی و جادو و تهمت و کتکی به من و عزیزانم نکنه و نزنه 😭 

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
محدثه به سلامتی انشالله.امیدوارم تو این سفر هر چی میخوای از امام حسین بگیری❤️اتفاقا من دیروز بهت یه ...

الهی من فدات شم آنقدر مهربونییی کدوم پیام اجیی کجا برام میفرستی خصوصی بفرست 

تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂
سلام عزیزم فقط اسم بگم؟ پس برا حاجت دلم دعا کن برا ملکه پاییزو فاطمه ..این دوتا اسم رو بنویس..خیلی م ...

اگه خواستی فامیلیت هم خصوصی میتونی بگی چشم قربونت بشم دعات میکنمم دورکعت نماز حاجت هم برات میخونم

التماس دعا به آقا بگو دست منو رها نکنه منو هم بطلبه

چسم عزیزدلممم اگه خواستی اسم و فامیلیت رو خصوصی بگو حتماا دعات میکنم واست نماز حاجت هم میخونم 

ممنون محدثه جان منو تگ کردی ،ان شا الاه ب سلامتی بری و برگردی چ سعادتی نصیبت شدن التماس دعا ،فاطمه ...

خوبم گل م تو چی ؟؟چشم قربونت بشم مننن دورکعت نماز حاجت برات میخونم 

2809