2777
2789
عنوان

چرا مادرشوهرا فکر میکنن هیچکی بهتر خودشون نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 973 بازدید | 92 پست
دقیقا با بچه منم اینطورن بچم یاد گرفته بود میگفت بی ادب .خودم راصی نبودم بگه این کلمه رو تا از سرش ا ...

اخ اررررع

دخترخواهرشوهرم ی حرفایی میزنه ک سنگ اب میشه بعد میشینه میخنده میگه موندم از کجا یاد گرفته

بعد پسر من یهو بگه بیشعور همه بسیج میشن تربیتش کنن

کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا. تازه خودشون و الهه زیبایی هم میبینن.انقدرم درباره دخترهای مردم حرف ها و تهمت های زشت میزنن که خدا میدونه چجوری جواب پس میدن. میگه دختر من نجیب ترین و باحیا ترین دختر رو زمین. همه میگن. بعد درباره دخترهای مردم میگفت فلانی هرزه و هرجایی و خراب. خدا به دادشون برسه

2804
دقیقا با بچه منم اینطورن بچم یاد گرفته بود میگفت بی ادب .خودم راصی نبودم بگه این کلمه رو تا از سرش ا ...

والا من جات بودم پسرم میگفت بی ادب خودمم مینشستم میخندیدم 

بشدت مخالف استفاده از ادبیاتی هستم که شان و شخصیت انسانی و زیر سوال میبره پس دوست عزیز تا وقتی که محترمانه صحبت بکنی من جواب شما رو با نهایت ادب و احترام خواهم داد اما اگر توهین بکنی و من جواب شما رو دادم هیچوقت توقع نداشته باش که منم شخصیت و تربیت خوانوادگیم رو اندازه شما پایین بیارم یا هم اینکه من میدونم کار و حرفم درسته و جایی برای هیچ توهینی نگذاشته پس جواب شما رو نمیدم پس اگر احترام از سمت دیگران احترام میخواهید اول باید یاد بگیرید که خودتون به خودتون احترام بذارید☺️اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

واقعا. تازه خودشون و الهه زیبایی هم میبینن.انقدرم درباره دخترهای مردم حرف ها و تهمت های زشت میزنن که ...

من نامزد بودم ب تیکه میگفتن الان ک شوهر نیس کو شوهر

حالا دخترش ی خواستگارم نداره! 

کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

دقیقا منم

رفت و امدهارو کم کردم

والا من جات بودم پسرم میگفت بی ادب خودمم مینشستم میخندیدم

خوب به پدرشوهرم گفت بهتر بود نمیگفت هی انگولکش میکرد اینم گفت بهش .خودم هم راضی نبودم ولی همچین حرفی بزنه تو خونه انقدر ناراحت نمیشم 

ناراحتیم از اینه که اتو دادیم دست اونا 

خوب به پدرشوهرم گفت بهتر بود نمیگفت هی انگولکش میکرد اینم گفت بهش .خودم هم راضی نبودم ولی همچین حرفی ...

خدا صبرت بده از دست اینا

بشدت مخالف استفاده از ادبیاتی هستم که شان و شخصیت انسانی و زیر سوال میبره پس دوست عزیز تا وقتی که محترمانه صحبت بکنی من جواب شما رو با نهایت ادب و احترام خواهم داد اما اگر توهین بکنی و من جواب شما رو دادم هیچوقت توقع نداشته باش که منم شخصیت و تربیت خوانوادگیم رو اندازه شما پایین بیارم یا هم اینکه من میدونم کار و حرفم درسته و جایی برای هیچ توهینی نگذاشته پس جواب شما رو نمیدم پس اگر احترام از سمت دیگران احترام میخواهید اول باید یاد بگیرید که خودتون به خودتون احترام بذارید☺️اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

بلاخره هر زنی یه رفتارا و اخلاقیاتی داره 

مادرشوهر من واقعا یه کدبانوی تمام کماله، یعنی بخوام با مامان خودم مقایسه کنم مادرشوهرم عالیه حتی دخترش ک الان در شرف مادر شوهر شدنه ب پاش نمی‌رسه 

خونش همیشه تمیز و مرتب 

همیشه خودش مرتب 

غذاهای عالی 

طفلک چند ماهه کمردرد شدیده با عصا و کمکی راه می‌ره 

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم
واقعا ؟من فکر کردم همه اینطورن حداقلش بیشترا خودشونو بهتر عروس میبینن و زن ۵۰ساله اکثرا به عروس سن پ ...

کاش فقط همین بود ‌.روزی هزار بار خداروشکر کن 

مادر شوهر من خیلی کارها انجام داد شوهرمو یادمیداد زنو بزن نذار بره خونه مادرش همه جاآبرومو می‌برد تاکسی نگه ازشوهرش  بهتره .پسرش هیچی نخرید وهیچ کاری نکرد جای اینکه دلداری بده میگفت توفلانی 

حالا نکته طلاییش اینجاس طلاهامو باکلک گرفت 

تاطلاق برد هنوز جدانشده  رفته بود خواستگاری 

کدومشو بگم 

توروخدا قدر مادرشوهرتو بدون بذاربپای اینکه میخواد راهنماییت کنه اگر زندگیت  وآرامشتو شوهرتو بددل نمیکنه کلاهتو بنداز بالا

امضا مودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی.
2809