2777
2789
عنوان

آیین نامه قبول شدممممم

244 بازدید | 39 پست

امیدوارم همه خانوم هایی که ازمون دارن قبول بشن خیلی حس خوبیه 

توصیه ام اینه فقط نمونه سوالات کارتکس رو بخونید کتاب اصلا هیچ معنایی نداره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من وقتی امتحان شهریو قبول شدم انگار یه بار ۱۵۰ کیلویی رو از روم برداشتن😂

دفعه چندم شهری قبول شدی؟

مربی خانم یا آقا بود؟ با ماشین خودتون تمرین کردی ؟

چی براشون مهمه تو شهری ؟

2804
من وقتی امتحان شهریو قبول شدم انگار یه بار ۱۵۰ کیلویی رو از روم برداشتن😂

خوشبحالت حالا تو شهری واسه من مونده😂اونو بیشتر دوس دارم هیجانیع ولی واسع ایین نامه استرس داشتم

دفعه چندم شهری قبول شدی؟مربی خانم یا آقا بود؟ با ماشین خودتون تمرین کردی ؟چی براشون مهمه تو شهری ؟

مربی اولم زت بود هیچی یاد نگرفتم ۲ دفعه رد شدم بهم جلسه دادن با یه زن دیگه عالی بود قبول شدم باهاش پارک دوبل مهمه براشون اینکه میشینی تو ماشین ایینه درست کنی کمربندتو ببندی راهنما موقع حرکت خاموش نکنی ب ماشین دیگه ای نزنی کنار شیر اتش نشانی یا سطل اشعال کلا جاهایی ک ممنوعه میگ پارک کن باید بکی ممنوعه ولی اگ شما اجازه میدید پارک کنم دوبلتم تمیز بزنی دنده عقب رفتنم بعضیا میگیرن برگرد پشتتو نگاه کن از ایینه نگا کنی بعضیا رد میکنن

خوشبحالت حالا تو شهری واسه من مونده😂اونو بیشتر دوس دارم هیجانیع ولی واسع ایین نامه استرس داشتم

و اینکه حواست باشه اون روز پشت ماشین نشبنی بری بدون گواهی نامخ ببینتت رد میکنتت استرس هم نداسته باش اگر ردم شدی فداسرت بیشتریا رد میشن

۵ و ۵۰۰ خود اموزشگاه گرفت دو تومن هم عینک ۲۹۴ هزینه ایین نامه و تو شهری هزینه عکس و ایناهم هست ازمای ...

اوه اوه 

من وقتی 3 تومن بود نرفتم حالا هم فعلا نمیتونم برم، تا اون موقع که برم قشنگ 7.8 تومن برام میفته 

2809