2777
2789
عنوان

آیین نامه قبول شدممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 39 پست

تبریک میگم♥️ تاپینک منم گزارش بزن لطفا مرسی

خانما لطفا تاپینک لباسشویی سینگل گزارش میزنین برام هرکسی زدلایک کنه براش حمد میخونم♥️🌹🔴🔴🔴🔴

جنگ بلد ولی صلح طلب🤫برای رسیدن به خواستم یه صلوات بفرست امیدوارم خدا دلتوشادکنه💖

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804
منیکه پول دادم وشهری سه باررفتم قبول نشدم البته فقط وفقط دوبل میگیره ودیگه هیچی الانم حامله م واسترا ...

عزیزم تادوسال کارتکس زمان داره اگ هم باطل بشه ی هزینه جزیی میدی دوباره میتونی امتحان بدی

یه‌شبایی تو زندگی آدمیزاد هست که بعد از ساعت‌ها فکر و خیال و به خودش میاد و می‌بینه روحش از اعماق وجود داره گریه می‌کنه ولی از چشماش هیچ اشکی نمیاد . !
اوه اوه من وقتی 3 تومن بود نرفتم حالا هم فعلا نمیتونم برم، تا اون موقع که برم قشنگ 7.8 تومن برام میف ...

همیشه اخر خرداد گرون میکنن سعی کن تا اونموقع بری 

اگه دلت خواست یه صلوات برای سلامتی پسرم بفرست   مارا به سخت جانی خویش این گمان نبود💔

نمونه سوال که میگی از کجا تهیه کردی

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜
نگران نباش من خودمم فروردین امتحان دادم فقط از همون نمونه ها میدن

تو نمونه سوالات خاصی رو حل کردی یا از گوگل پیدا کردی

برای سلامتی خواهرم یه صلوات بفرس ممنونم ♡خسته از دنیایی که به کودک یه ساله هم رحم نمی‌کند 
2809