2777
2789
عنوان

امروز سالگرد بله برونه

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 21 پست
هفته اول من قهر بودم جوابشو نمیدادم هفته دوم اون قهره

دلیل قهرتون سر چی بوده؟؟ اون منت کشی میکرد تو جواب نمیدادی؟ 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دارم ولی دو هفته ست قهرم با تموم شدن چه فرقی میکنه آخرشم نرفتم دیت

آره واقعا دو هفته قهر زمان زیادی هست پسری که عاشق باشه یه روز هم دووم نمیاره بنظرم تموم کردن منطقی تره ولی بازم شاید مشاور بتونه بهتون کمک کنه البته اگر طرفت آدم منطقی باشه

2805
دلیل قهرتون سر چی بوده؟؟ اون منت کشی میکرد تو جواب نمیدادی؟

بخاطر اینه ک اصلا حواسش به زندگی و رابطمون نیست نه کار درست حسابی می‌کنه نه توجه میذاره خیلی سردرگمه از منم مدام دور میشه جوری ک دو سه روز ی بار جوابمو میداد منم دیگ قطعی دلم میخاد ازش جدا بشم ولی ته دلم پشیمون میشم حالا اون ناراحته چرا ی هفته دو سه بار پیام دادم چرا جواب ندادی و بهم گفتی بیا وسیله هاتو ببر 🫤

بخاطر اینه ک اصلا حواسش به زندگی و رابطمون نیست نه کار درست حسابی می‌کنه نه توجه میذاره خیلی سردرگمه ...

خب یکم بهش کمک کن پشتیبانش باش باهاش حرف بزن بزار احساس اسودگی کنه که توی داشته و نداشته اش شریکی. زن و شوهر باید هرچی دارن برای هم باشه. و بنظرمم بجای حل مشکل صورت مسئله ارو پاک نکن.. بشین حضوری تکلیفتو مامل مشخص کن. و اگر گله از رفتاراش داری بگو

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
خب یکم بهش کمک کن پشتیبانش باش باهاش حرف بزن بزار احساس اسودگی کنه که توی داشته و نداشته اش شریکی. ز ...

خیلی هواشو دارم انتظار داره من همش باشم اون هیچی نگه هیچ کاری نکنه اذیت میشم...الانم نمی‌دونم چیکار کنم سکوت کنم تا خودش بیاد بریم پیش مشاور یا کلیپ بله برون ک تو همین تاریخه واسش بفرستم و اون متنی ک نوشتم رو بنویسم