من دو سال پیش با. یکی اشنا شدم حدودا رابطمون ۴ ماهی طول کشید واقعا اون ۴ ماه همو خیلی دوست داشتیم عاشقش بودم همیشه سر موقع پیام میداد دوسم داشت یهو بعد ۴ ماه سرد شد ادمی که روز قبل عاشق روز بعدی انگار منو نمیشناخت. و بهم گفت تموم کنیم نمیشه من نمی تونم بهش گفتم یعنی چی شوخی میکنی پس من چی گفت تو اصلا نیومدی تو زندگیم تا بری تا جا داشت دلمو شکست. بعد چند ماه بهم پیام داد حالمو پرسید گفت من الان برای تو کافی نیستم منتظرم باش منم افسرده داغون شده بودم ولی دیگه بهش محل ندادم کارم ب تراپی کشید چقدر باید منتظر میموندم اخه بعد یهو هفته قبل پیام داد
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️
رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمیتواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔 یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم