2777
2789

مادرشوهرم امروز صبح تو حیاط داشت سبزی پاک میکرد برا خودشون و خواهرشوهرم

حیاطمون مشترکه

بعد من امروز تا کاری خونه رو کردم و نهار پختم و فرشم میبافم مشغول اون شدم الان شوهرم از سر کار بزگشت

رفت طبقه پایین پیششون

وقتی برگشت نارحت بود منم حس کردم ی چیزیی شده گفتم چته نمیگفت

هی گفتم چته گفت پدرم گفته زنت خونست گفتم اره

گفته نیومده با مادرت سبزی پاک کنه زن همسایه کمکش کزده

بااباااا ب شماااا چههه من ک نوکرتون نیستم سبزی چرااا باید برا خواهرشوهرم پاک کنم

من تو سبزی پاک کردنم خیلییی تنبلم همیشه سبزی هامو مادرم برام پاک میکنه حالا برم کمک اوناا😔

تورووخداا چیکار کنم برا اینه دوس ندارم شوهرم بره خونشون من چ بدبختم چیکار کنم توروخدا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

چند بار محل ندی عادت میکنن منم یه جا هستم ۵ ساله اول ها مادر شوهرم برا هر چیزی انتظار داشت قیافه می یومد تیکه می نداخت محل ندادم عادت کردن هر وقت خودم بخوام کاری میکنم نخوام چیزی نمی تونن بگن شوهرم هم همین جوری بود انتظار بی خودی داشت بعد بجه دار شدن اونم عادت کرد حتی الان خودش میگه تو هواست به بجه باشه فقط خودشون بکنن

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
2809