2777
2789
عنوان

دانشگاهم بخاطر اتفاقات دیروز حوصله سر کلاس رفتن ندارم ‼️

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 45 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

رک و پوستکنده اگه باز خواست باهات بگرده بهش بگو دیروز میخواستم بهت بگم که نامزد دارم

میدونه خودش هم اون میدونه هم نامزدم میدونه من کات کردم یه رابطه قبلی رو 

2804
شما تاپیک هاتون برای چیه واقعا یه بار گفتید شوهرتون را برا پولش قبول کردید و پارتنرتون را رها کردیدچ ...

والا هدف خاصی ندارم دیگه هیچ دوستی برام نمونده که بهش اعتماد کنم میام اینجا شاید خالی کنم خودمو 

قدم زدن منظورم از کافی شاپ دانشگاه تا سر کلاس با هم رفتیم نه که بریم خیابون گردی

دقیقا عین خیانته

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

در حد معمولی دوستی عادی من ایرادی نمیبینم اگه بدون دلیل باشه مثلا همکلاسی یا همکار

هدف مهم نیست ظاهر کار مهمه به نظر خود شما هم خیانت بوده وگرنه نه قایمش می‌کردین نه انکار البته این به خاطر کم تجربه‌گی شما هم هست. زندگی مشترک با دوستی کاملا متفاوته

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
همکلاسیاتون مگه شماره نامزد و مامانتونو دارن😂ما حتی کارشناسی هم این مرحله برامون قفل بودارشد که اسم ...

آره یه زمانی ترم های اول خیلی صمیمی بودیم خونمون هم میومد نامزدم هم سر تولد من با دوستام آشنا شد شماره همو دارن

والا هدف خاصی ندارم دیگه هیچ دوستی برام نمونده که بهش اعتماد کنم میام اینجا شاید خالی کنم خودمو

حتما حتما عقدت رو کنسل کن

چون مطمئنم بعد عقد خیانت جدیت شروع میشه

قطعا کم سن و سالی....به بلوغ فکری اخساسی نرسیدی

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

روابط خارج از اخلاق را تبلیغ میکنید ،

هم شما هم پسر عموتون پای انتخابتون باید بمونید ، 

قدم زدن و چیزی خوردن با پارتنر سابق برای خانم متاهل واقعا هیچ توجیحی نداره .

آآقا،❤تا میخواستیم لب معشوقو ببوسیم پریدیم که ........اگر برای ابد خیال دیدن تو نیوفتد از سر من چه کنم ؟

روابط خارج از اخلاق را تبلیغ میکنید ،هم شما هم پسر عموتون پای انتخابتون باید بمونید ، قدم زدن و چیزی ...

نی نی سایت شده خونه فساد و روابط خارج عرف

من اصلا مذهبی نیستم حتی نمازم نمیخونم که الان بعضیا فکر کنن بخاطر اینکه اینطوری میگم

اما متنفرم از کارهایی مثل خیانت یا ترویجش یا سبک شمردنش

2809