2777
2789

اومدم دانشگاه دیروز با یه ذوق و شوق اومدم دانشگاه بعدش پارتنر سابقم همکلاسیم دیدمش یکم در حد دوستانه با هم چیزی خوردیم صبح بعدش صحبت کردیم بعد قدم زدیم رفتیم سر کلاس در همین حد فقط حالا امروزم کلاس داریم اونم میاد. 

ولی من دیگه حال و حوصله هیچی ندارم چون یه دختر خراب فضول همکلاسی رفته همه اینا هم به مامانم هم نامزدم گفته من که حاشا کردم و کفتم اعتماد ندارید بهم لابد ولی الان دیگه انگیزه کلاس رفتن ندارم. 

حالا بعدا میگم دیروز کلا چی شد ولی فعلا چه کنم دارم چایی نبات میخورم فعلا ⁉️

کارت اشتباه بود

قهرمان خودت باش    .    خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگران .   من به هرچي ك بخوام میرسم   .آرزوهاتو فالو کن❤🙃 مطمئن باش یه روزی بک میدن❤                      .   بُزرگ فكر كُن ، بُزرگ باور كُن، بزرگ عَمل كُن، و نتيجه هم بُزرگ خواهد بود.. 🐚                  اهل کینح نیستم از چپ بخورم از راست میزنم😆

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وقتی نامزد داری گشتنت با پارتنر قبلیت اشتباه بوده

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
2805

هدفت چیه با وجود نامزد رفتی با دوست پسرت قدم زدن

خیانت کردی دیگه...شاخ دم نداره خیانت

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

چی بگم همینجوری پیش اومد حالا امروزم میاد منم حال و حوصله هیچی ندارم 🥺

رک و پوستکنده اگه باز خواست باهات بگرده بهش بگو دیروز میخواستم بهت بگم که نامزد دارم 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

شما تاپیک هاتون برای چیه واقعا 

یه بار گفتید شوهرتون را برا پولش قبول کردید و پارتنرتون را رها کردید

چند بار گفتید پسر عموتون با وجود همسر دلش میخواد با عشق سابقش باشه چکار کنه .

چند بار درباره برگشت به پارتنر سابق با وجود نامزد حرف زدید ،

واقعا هدفتون چیه ؟ 

خجالت نمیکشید ؟ 

آآقا،❤تا میخواستیم لب معشوقو ببوسیم پریدیم که ........اگر برای ابد خیال دیدن تو نیوفتد از سر من چه کنم ؟

مراقب باش ازت فیام و عکس نگیره .. تو که نامزد داری چرا با پارتنر سابقت قدم میزنی .. من پارتنر سابقم ...

بعید هم نیست گرفته باشه اون دختره یا به کسی گفته حالم ازش بهم میخوره به مامان من میگه خاله بعد زنگ زده میگه با فلانی دیدمشون خوش و بش و چیک تو چیک هم حالا حرف اونو بیشتر باور میکنند 

هدفت چیه با وجود نامزد رفتی با دوست پسرت قدم زدنخیانت کردی دیگه...شاخ دم نداره خیانت

قدم زدن منظورم از کافی شاپ دانشگاه تا سر کلاس با هم رفتیم نه که بریم خیابون گردی 

2809