2777
2789
عنوان

دیشب با شوهرم دعوام شد

450 بازدید | 31 پست

فهمید کار بدی کرده نمیدونم عذاب وجدان داشت یا چی اومد معذرت خواست منم عصبی بودم باهاش حرف میزدم ولی خیلی بی حس بودم. منی که دائم پیشش شیطنت میکنم و قربون صدقه میرم یخ شده بودم باهاش. نمیدونم عذاب وجدان اذیتش میکرد یا این رفتار سرد من رفته بود رو‌مخش.

نشسته بود رو زمین سرشو انداخته بود پایین بلند نمیکرد اصلا 

حرف میزدم مظلوم مظلوم جواب میداد بدون اینکه بهم نگا کنه. پرسیدم تو چرا قهر کردی این وسط؟ برگشته میگه قهر نیستم امروز احساس دریافت نکردم سلولای مغزم دارن از کار میوفتن😂😂😂 

انگار پسر بچه ۲ ۳ ساله رو مامانش بغل نکرده😂😂 دلم براش کباب شد اصلا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

دیشب شوهرتو کتک نزدی

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

https://daigo.ir/secret/8653075391 در هر سنی میتوانی پُفک بخوری و آخرسر انگشتانت را با لذت لیس بزنی، میتوانی بجای اینکه فقط نیمکت‌های پارک را حق خودت بدانی مانند ۷-۸ سالگی‌ات تاپ سوار شوی و تاپ تاپ عباسی بخوانی،نگرانِ چه هستی؟!مَردُم؟!؟بگذار دیوانه خطابت کنند اما تو زندانی یک عدد نباش!بگذار بین تمام ناباوری‌ها، دروغ‌ها،تنهایی‌ها و آلودگی‌های این شهر لحظاتی مانند کودکی‌ات بخندی!تو هنوز همانی! چیزی جز یک سن در تو تغییر نکرده!فقط چند سال بیشتر اسیر زندگی شده‌ای!فقط چند سال...!هیچوقت دیر نیست.

دقیقا منم همینم منم خیلی شروع شیطون و بدون گرام برعکس شوهرم که دائم تو خودشه ولی مثلا من یساعت تو خودم باشم یا زیاد دم پرش نیام فوری قهر میکنه هی میاد سمتم میگه چرا ساکتی چرا ساکتی سر به سرم میذاره یا خودش و میزنع به مظلومی میگه تو به من توجه نمیکنی میگم بابا منم آدمم دوسدارم یروز ساکت باشم تو خودم باشم نمیذاررره ولی خودش ده روزم ساکت باشه عین خیالش نیس

و تو خدای آرزوهای محالی...🌱💫🤍
2809