2777
2789

خیلیی دوس دارم بدونم چ تکینیکی بکار میبرن ک خانواده شوهر یا حالا هرکس باهاش رودروایستی دارن 

خودتون یا اطرافیانتون؟ 

نیازی نباشد ما را به هیچ احدوالناسی جز اللّٰـه... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805

اونا رودربایستی ندارن بی تعارف هرچی دلشون میخواد بار من می‌کنن من رودربایستی دارم باهاشون راضشم اینه که خونشون حق تکون اضافه نداری به شدت ایرادگیرن انقد گیر میدن که آدم بخواد نخواد خجالت می‌کشه پیششون

صمیمی نمیشن بقولی قاطی نمیشن، راجع به مسائل خانواده شوهر نظر نمیدن و تا حدی نمیذارن خانواده شوهر از مسائلشون با خبر باشن، اکثر کم حرفن پیش خانواده شوهر

زن داداش من اینطوریه 😐

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
صمیمی نمیشن از بقیه خانواده غیبت نمیکنن حتی سوال هم نمیپرسن که فلانی چیکار میکنه زیاد رفت و آمد نمیک ...

دقیقا عامل هرچی بدبختیه انما، سوال پرسیدن در مورد بقیه است

و این باعث میشه این اجازه رو به طرف بدی که زندگیت دخالت کنه، سوال بپرسه ، سرک بکشه

و شما کاملا تو چشم اونا یه ادم با لول پایین هستید

اونا رودربایستی ندارن بی تعارف هرچی دلشون میخواد بار من می‌کنن من رودربایستی دارم باهاشون راضشم اینه ...

چ گیر هایی مثلا؟! 

نیازی نباشد ما را به هیچ احدوالناسی جز اللّٰـه... 
2809