2777
2789
عنوان

چطور این عروس اینقدددر خوش انرژیه😧🤯🤯🤯

| مشاهده متن کامل بحث + 2130 بازدید | 83 پست
اینقد راحت قضاوت نکن من خودم یه زمانی اونقد کسل بودم همش میگفتم چرااینجوریم هرکاری میکردم خوب نمیشدم ...

اشتباه ما زنا همینه مرد جماعت کی  باشن بخوابم بخاطر اونا حالمونو خراب کنیم اونا خوب باشن محبت کنن ما خوب باشیم یا برعکس شه افسرده شیم هیچوقت مردا حالشون بما گره نخورده ولی ما زنا همیشه تو دام این اشتباهیم متاسفانه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804
مَرد خییییلی تاثیر داره توی روحیه و شادابی زندقیقآ مرد میتونه یه زن شاداب و پرانگیزه رو تبدیل به یه ...

والا 

وقتی یه شوهر تنبل بی عرضه داری برای هر چیز کوچیکی قدرت تصمیم گیری نداره یا کم درکه از یه زن شاد تبدیل میشی به یه زنی که باید برای خودش شوهر هم باشه 

چطوری میشه پرانرژی و شاد و زنونه بود

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
اشتباه ما زنا همینه مرد جماعت کی باشن بخوابم بخاطر اونا حالمونو خراب کنیم اونا خوب باشن محبت کنن ما ...

اره منم یه زمان به این نتیجه رسیدم ولی باور کن اثرشو میذاره چون جنس زن لطیفه و به محلت نیازداره مگه اینکه دیگع اون قدر بشکنه که دیگع قوی بشه و احساساتش ازبین بره

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...

چقدر منم همیشه دنبال این جور آدمها بودم و کم پیدا کردم. 

مادرشوهرم یه ذره این جوری بود، ولی اون هم با دخالت‌های بیجا و مضخرفش خودش و از چشمم انداخت و انرژی منفی شد برام تا اینکه الآنم دورم ازش. 

به نظرم برای هر انسانی حداقل یکی از این آدمها چه به عنوان خانواده چه به عنوان دوست لازمه که دور و برش باشند. 

اشتباه ما زنا همینه مرد جماعت کی باشن بخوابم بخاطر اونا حالمونو خراب کنیم اونا خوب باشن محبت کنن ما ...

این ذات زنه نمیتونیم خودمونو گول بزنیم

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
با عرض معذرت با جمله اورتون مخالفم . حال ادم خیلی وقتا دست خودشه .و با بقیش موافق البته من نمیتونم ...

الان شما مستقیم به این خانم فهموندی از امثال ایشون متنفری ...انرژی منفی براشون فرستادی...شما یک هیچ از این خانم جلوتری توی انتقال افکار منفی 

اما اون میگه با اینکار ها عشق می‌کنه و روحیش تازه میشه . چه اشکالی داره آخه ؟

به چه قیمتی اخه؟ به قیمت از بین بردن جسمش بابت این همه کارکشیدن ازش 

یا بابت خیلی خوب بودن که یه روزی به نقطه ایی برسه بگه کل خودمو گذاشتم خب حالا که چی کی قدر دونست آدما باید تعادل داشته باشن هیچ وقت خوب بودن خیلی زیاد خوب نیست و به چشم هم نمیاد میشه وظیفه 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
چرااا؟شاید چشمو نظر باشه گفتاره کردن

چی بگم 

از اردیبهشت سال 98 شروع شد

متل یه سرطان افتاد به جون زندگیمون

هي اتفاق بد پشت اتفاق بد

هنوز این اتفاق هضم نشده بود یه اتفاق بدتر می افتاد

شوهرم آدم روزای سخت نبود

کم آورد

افسردگی، وسواس شدید، خونه نشین شد

خیلی عذاب کشیدیم 

دیگه الان رسیدیم به این نقطه

نه رفتی نه آمدی

البته داریم تلاش می‌کنیم درست بشه ولی خب

زندگی ما مثل یه ساختمان نو بود که کامل خراب شد

الان آجر آجر داریم میزاریم روهم کی درست بشه خدا میدونه 

اره منم یه زمان به این نتیجه رسیدم ولی باور کن اثرشو میذاره چون جنس زن لطیفه و به محلت نیازداره مگه ...

باید از اول اینقد قوی باشیم که. هی نشکنیم که متاسفانه یادمون ندادن شوهر من گنددزیاد میزنه عادت داره

2809