2777
2789

عروس عموی مادرم . یه خانومه با سه تا بچه . توی خونه کار می‌کنه و درآمد داره . وقتی آدم با این خانم فقط یک دقیقه صحبت میکنم به اندازه کل روز انگیزه داره . 

دائم لبخند ب لبداره و خوش روعه . شوخی و خنده همیشه جاری تو خونشون . نگید غم نداره . چون ایشون هم سختی داره تو زندگیش و من اطلاع دارم ازشون .

فصل هر میوه ای خودش میوه خشکش رو درست می‌کنه . 

مربا

ترشی

رب انار و نارنج و... فصلش 

رب گوجه میگیره 

و....

من عاشق آدمای خوش انرژی و شادم و دوست دارم همیشه کنارم از این آدما باشن . 

خواستم بپرسم کدوماتون این مدلی هستید ؟ راز موفقیتتون چیه .😍

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو رو جدتون لایکم نکنین😣

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با بچه هاش تند حرف نمیزنه 

خونش مثل دسته گل میمونه

ارطباتاتش خیلی گسترده هست و با همه مهربونه 

همه دوسش دارن و به خاطر انرژیش اطرافشن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو رو جدتون لایکم نکنین😣
2804
نیستم اصلابنظرم منو هرکی بینه انرژی خودشم کم بشه

چقدر بد. جسارتا من از اینجور آدما فراری و متنفرم . البته ببخشید ک این همه رک گفتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو رو جدتون لایکم نکنین😣

رارموفقیتش تلاش  واینکه بحرفای دوزاری  فضای مجازی اهمیت نمیده که خرج کن و ب شوهرت رو نده پاتو رو پات بزار  بخودت سختی نده نمیدونم ته این سبک زندگیا قراره بکجا برسه

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی

من این مدلی بودم زبانزد همه با سه بچه خیاطی مهمون داری همه خوردنی توخونه درست میکردم شاد وپرانرژی  الان نزدیک یکساله انگار تمام سلولهای بدنم باچسب محکم کردن به کارای روز مره هم نمیرسم 

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

چقدر بد. جسارتا من از اینجور آدما فراری و متنفرم . البته ببخشید ک این همه رک گفتم

وامگه دست خودشه 

خب انرژی نداره 

شماخودتم مثل عروس عموتون نیستین دیگع باید بقیه ازشما متنفر باشن؟

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...

دارم تلاش می‌کنم به همچین جایگاهی برسم

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
2809