2777
2789
عنوان

چرا بعضیا از کارما و چوب خدا نمیترسن⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 81 پست
نه بنده ی خدا باید از حق زن و بچش بگذرهماشین زیر قیمت بده تا اینا راضی بشنحق و انصافم که براشون باد ...

وقتی ارزش ماشین مثلا یک میلیارده طرف رو گول بزنی بخوای با 800 تومن بخری اون 200 میلیون از گوشت سگ هم حرومتره

اون بدبخت هم پولشو لازم داره که داره ماشینشو میفروشه

ضرری هم که کردن پای حریص و بدذاتی خودشونه

اگه طرز فکرش برای دیه اینه پس چرا قبل اینکه طرف پشیمون نشده بود طرز فکرش این نبود حالا که پشیمون شده ...

خبر نداشته مطمعن باش اگه خبر میداشت نمیرفت جلو.کسی اعتقادش اینطور باشه ب ضررشم بشه نمیزاره تو زندگیش بیاد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خودش اول تاپیک کلاهبرداری و بی وجدانی طرفو ک زده زیر معامله رو توضیح داده دیگه بعد ک جند نفر اومدن گ ...

وای خدا

چجوری انقدر چرت میگی

چجوری میتونی واقعا😅😅

میگن فلانی خواب از سرش گذشته پرت و پلا میگه

دقیقا شمایی

خبر نداشته مطمعن باش اگه خبر میداشت نمیرفت جلو.کسی اعتقادش اینطور باشه ب ضررشم بشه نمیزاره تو زندگیش ...

مگه میشه از فامیلی که همسایت هست و از همه چیزش خبر داشته باشی

از تصادف و دیه گرفتنش نداشته باشی

2804
میگه اینا فروشنده ماشین رو گول زدن فروشنده از قیمت اصلی ماشین خبر نداشته بعد یکی مطلعش کرده ارزش ماش ...

اینارو اول نگفت بعد ک کاربرا اومدن گفتن کارما پس میده اومد اینارو گفت اگه ی همجین داستانی می‌بود مطمعن باش همون اول حق ب جانب این موضوعو می‌گفت 

میگه اینا فروشنده ماشین رو گول زدن فروشنده از قیمت اصلی ماشین خبر نداشته بعد یکی مطلعش کرده ارزش ماش ...

عزیزم مگه از پشت کوه اومده که از قیمت واقعی ماشین خبر نداشته😐😐🤦🤦 مثلا الان شما حدودی نمیدونی مثلا قیمت پراید ۹۵چقده؟ 

اونا هم میدونستن خوبم میدونستن منتهی این خانم چون حق به جانبه سعی داره اینطور جلوه بده که طرف مقابل بد بوده 

وگرنه اصلش اینطور بوده که اینا رو یه قیمت توافق کردن بعدش که یکدفعه طلا و دلار رفته بالا زدن زیر حرفشون ! و گفتن نه نمیفروشیم ! مال اون بدبختم از دستش رفته ...

تازه الان انتظارم دارن کارما پس بده🤦🤦😐

خبر نداشته مطمعن باش اگه خبر میداشت نمیرفت جلو.کسی اعتقادش اینطور باشه ب ضررشم بشه نمیزاره تو زندگیش ...

اعتقاد به حلال حرومی دیه نداشته فقط براش مهم بوده تا طرف ارزش واقعی ماشینشو نفهمیده ماشینو بقاپه الان چوب حریصی و پلیدی خودشو خورده از سوختگیش میگه خوب شد نخریدیم با پول دیه خریده شده بود😐

در ضمن دیه قانونی وشرعیه و حرام نیست

وقتی ارزش ماشین مثلا یک میلیارده طرف رو گول بزنی بخوای با 800 تومن بخری اون 200 میلیون از گوشت سگ هم ...

و بی عقلی خودشون

نه قول جدی گرفتن نه قولنامه نوشتن فقط سریع رفتن ماشینشون فروختن

حداقل یه دست نوشته میگرفتن بعد

اینارو اول نگفت بعد ک کاربرا اومدن گفتن کارما پس میده اومد اینارو گفت اگه ی همجین داستانی می‌بود مطم ...

از همون اول گفت تقصیر خودشون بوده که طرف پشیمون شده

بعد من پرسیدم چرا طرف منصرف شده که علتشو توضیح دلدن

وای خداچجوری انقدر چرت میگیچجوری میتونی واقعا😅😅میگن فلانی خواب از سرش گذشته پرت و پلا میگهدقیقا شم ...

خودت واسه من اینو نوشتی من از وقت خوابم گذشته؟؟همین نصفه جمله رو بلدی؟؟واسع من نوشتی هرکی تو معامله ماشین کلاه سرش رفته داره یقه پاره می‌کنه این یعنی قشنگ قبول داری کلاه طرفو برداشتی دیگه حالا تو یا اطرافیانت‌.حداقل حرفاتو یکی میکردی بعد تاپیک میزدی 

عزیزم مگه از پشت کوه اومده که از قیمت واقعی ماشین خبر نداشته😐😐🤦🤦 مثلا الان شما حدودی نمیدونی مثل ...

خیلیا نمیدونن عزیزم

من بارها دیدم همین بنگاهیا مردمو گول میزنن ماشین رو زیر قیمت میخرن بعد خودشون کلیگرون تر میفروشن به یه بدبخت دیگه

خودت واسه من اینو نوشتی من از وقت خوابم گذشته؟؟همین نصفه جمله رو بلدی؟؟واسع من نوشتی هرکی تو معامله ...

آره دیگه گذشته

وگرنه بعید میدونم تو حالت عادی بتونی انقدر پرت و پلا بگی

جمله های دیگم بلدم فقط هنوز اونقدر سر حوصلم‌ نیاوردی بحث کنم باهات😅

بازم میگم شما احتمالا چون کلاهتو برداشتن الانم داری فشار میخوری همذات پنداری کردی 

فکر کردی فروشنده ی ماشین اینجا هم کلاه برداری کرده

در حالی که برعکسش بوده

خیلیا نمیدونن عزیزممن بارها دیدم همین بنگاهیا مردمو گول میزنن ماشین رو زیر قیمت میخرن بعد خودشون کلی ...

بنگاهی بله تو بحث بنگاه همه چی فرق داره !

ولی الان اینا دوتا فامیل بودن که از قبل سریع قیمت توافق کردن ولی بعدا یکیشون زده زیر حرفش و طمع کرده درواقع!

و اصلا پای بنگاه و... وسط نبوده که بگیم خواستن کلاه بذارن سرش

2809