2777
2789
عنوان

برادرشوهرم نصفه شبا پیام میداد

| مشاهده متن کامل بحث + 1736 بازدید | 75 پست
چرا دور ورت داشته جای اینکه خوشحال باشی باهات درد و دل میکنه رفتی اینارو گزاشتی کف دست شوهرت ک چی؟ م ...

حآلا به شما چرا برخورده...

اتفاقا حتما شما مشکلی داری و زیاد جلوت ل،خت شدن عادیه برات که فکر میکنی یه پسر ۴۰ ساله معمولا لخ،ت میشه

لطفا برای امنیت و سلامتی خودم و فرزندانم ۳ تا آیه الکرسی بخونید،، سپاس،، کودکان زیر ۲۰ سال ریپ نزنید ممنون که می‌فهمید...

ببخشید بی ادبیه خیلی مردا بی ناموس شدن الان شما ناموس برادرشوهرتی ولی مث اینکه اون فکر دیگه ای تو سرشه زمونه بد شده خانوما مراقب شرف و وجدانتون باشید واقعا

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حآلا به شما چرا برخورده...اتفاقا حتما شما مشکلی داری و زیاد جلوت ل،خت شدن عادیه برات که فکر میکنی یه ...

تو ما عادیه اکثرنم دیدم عادیه و مث خاهر برادرن اصن جز یه خونواده حساب میشن

شما غیرعادی هستید حتما

تو رو سَنَنه قربونت برم:)
یه عده کلا با زنداداششونم راحتن من دوتا از عموهام با مامانم راحتن اصن جیک تو جیکن دیگ باید بگیم لابد ...

اخه ما اصلا راحت نبودیم...میگم حتی دستم نمیدیم...ب اسم کوچیک صدا نمیکنیم..ب هم میگیم شما

پیاماش ی ماهه شروع شده

تا قبل این من یدونه پیامم ازش نداشتم

ادم فرق بین صمیمی بودن و کرم داشتن رو‌ متوجه میشه

یعنی متوجه میشم. نمیتونم باور کنم این همون پسر سربه زیره ک‌حتی دوس دخترم نداره و شبا بجای رفیق بازی و‌دختر بازی با مادرش میره دوردور

کاش شعور خریدنی بود..اونوقت جفت کلیه هامو میفروختم‌میدادم به بیشعورای اطرافم شعور میخریدم

این مگ ۳۶ سالش نیس چرا هول بودنش ب پسرای تازه ب بلوغ رسیدن شبیه؟؟من برادرشوهرم ۴۰ سالشه جدا شده ب من زنگ نمیزنه حتی زنگم بزنه جواب نمیدم😂😂میدم شوهرم جواب بده و البته همیشه با شوهرم کار داره شوهرم جواب نده ب من زنگ میزنه

با اینکه منظوری داشته یا نه کاری ندارم. قضاوت هم نمیکنم. فقط. ب سر سنگین بودنتون ادامه بدین. و هر حرکت نامعقولی دید. ب همسرتون بگید که. من معذب میشم و دوست ندارم. لطفا تذکر بده بهش.از من نشنوه بهتره. .

اینجوری منظوریم داشته باشه. ببینه تو همه چی رو ب همسرت گفتی. معذب میشه دست و پاشو جم میکنه 

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
خودت کلینیک داری ؟چرا ندادی اپراتور های دیگه براش بزنن

اره خودم دارم

چون اخر وقت میومد که کسی نیود و بچه ها رفته بودن

کاش شعور خریدنی بود..اونوقت جفت کلیه هامو میفروختم‌میدادم به بیشعورای اطرافم شعور میخریدم
تو ما عادیه اکثرنم دیدم عادیه و مث خاهر برادرن اصن جز یه خونواده حساب میشنشما غیرعادی هستید حتما

این که برادرشوهرش میگه بیام ماساژم بدی عادیه؟ 

معلوم نیت بدی داره شما دیگه خیلی خوش بینی 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
چرا دور ورت داشته جای اینکه خوشحال باشی باهات درد و دل میکنه رفتی اینارو گزاشتی کف دست شوهرت ک چی؟ م ...

از کامنتت و تک‌تک کلمات هول بودن نیباره

دور برت داشته  اتفاقا دور برداشته امثال شماها رو وصیف می‌کنه بعد به استارتر میگی که باید خوشحال باشی که یه مرد غریبه نامحرم داره باهات درد و دل می‌کنه مگه استارتر تراپیسته بعد چرا رفته به شوهرش گفته یعنی با برادر شوهر صمیمی باشه ولی با شوهر غریبگی کنه جاها زندگی می‌کنید شماها تو چه محیط‌هایی بزرگ شدید

لطفا برای امنیت و سلامتی خودم و فرزندانم ۳ تا آیه الکرسی بخونید،، سپاس،، کودکان زیر ۲۰ سال ریپ نزنید ممنون که می‌فهمید...

من با برادرشوهرام خیلییی راحتم باهم بزرگ شدیم پسر عمو دختر عموییم مثل خاهربرادریم حتی بهمدیگه دست میدیم یا شالم بیوفته مشکلی نمیدونم ولیییی اصلا اینکه پیام بدیم یا اینجور داستانا نداریم واقعا بنظرم این برادرشوهرت داره کرم میریزه 

چه دنیای کثیفی شده برادر ب ناموسِ برادرش رحم نمیکنه 

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬