2777
2789
عنوان

خانما توروخدا بیاید بدبخت شدم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 5417 بازدید | 172 پست
شما حتی نمی‌خوای جاری و مادر شوهرت بفهمه که مشکل شوهرت خیانته،شوهر خیانتکار ت هم و فهمیده که شما چقد ...

اخه بار اول نیس

بیشتر از ده بار قبلا دعوا کردیم و فهمیدن و قضیه بدتر شده و الان نمیخام بازم اونا تکرار بشه

تو تهران کلی پول میخاد ک من ندارم و بچمم کوچیکه و کلا نمیشه

ببین صبح زود بلند شو یه صبونه خوب آماده کن به خودت برس .انگار که دیشب هیچ اتفاقی نیفتاده .بهش محبت کن.

حالا باسیاست وارد شو: دنبالش که نمیتونی باشی یه گوشی به غیر گوشی خودت جور کن و روز جمعه به بهونه ای برو پارکینگ و بزاری رو ظبط و بزاری صندلی عقب ماشین و تمام.

و یه کار دیگه بعد از چند وقت به پیج اون دختره پیام بده و بگو که دست از سر شوهرت برداره اگر رابطه ای باشه شوهرت پیشت واکنش نشون میده

تنها خدا برایم کافیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بجز این هزار تا دلیل دیگ گفتم اونارم بخون بعد بیا نظرتو بگونخونده قضاوت نکن

ما همه برای شما ناراحت شدیم ،وگرنه قصد دشمنی یا آزار شما را که نداریم عزیزم،ولی به خدا راهش سازش نیست

اگه واقعا خودت می‌دونی که دوست نداره داره خیانت می‌کنه،چه جوری بهت بگه که برو،تو نمی‌تونی بدون اینکه ...

اخه ب من میگه تو مامان و بابامی همه چیمی

گفتم ک محبت و عاطفی اینا خوبه ...

ای کاش شوهر من حقمو بده تا جدا شم 

منم یکماهه خیانتش فهمیدم حتی با زنه رو در روشون کردم تو پارک کثافتا با نگاهشون معلوم بود چقد صمیمی بودن 

الانم پر رو پر رو انگار من بدهکارشم باید باهاش ادامه بدم تو دلم مرده علاقه ای بش ندارم زندگیم جهنمه کاش خدا جونمو بگیره خلاص شم

اللهم عجل لولیک الفرج🤲 

حالا شما چرا هول کردی؟بره دادگاه باید اول تکلیف حق و حقوقتو مشخص کنه اینقدر ترسو نباش این مردک ارزششو نداره از اون فاسداست خودتم بهتر من میذونی 

یه دور توتاپیک هات زدم باید از خداش باشه که توزندگیش موندی 

همون سرت که پارسال شکونده کلی دیه داشته بیخودی ترسو نباش 

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

ببین صبح زود بلند شو یه صبونه خوب آماده کن به خودت برس .انگار که دیشب هیچ اتفاقی نیفتاده .بهش محبت ک ...

الانم بیداره میاد و میره دسشویی نفس سرد میکشه و قسم خورده جون دخترمونو ک فردا میفته دتبال کارا طلاق

ما همه برای شما ناراحت شدیم ،وگرنه قصد دشمنی یا آزار شما را که نداریم عزیزم،ولی به خدا راهش سازش نیس ...

میدونم عزیزم ولی واقعا دست خودم‌ نبود حتی الانم لرز دارم 

از علائم قبل از پریودیمم هس ک دیگ خودتون بهتر میدونید از لحاظ روحی داغونی تو این دوره

الانم بیداره میاد و میره دسشویی نفس سرد میکشه و قسم خورده جون دخترمونو ک فردا میفته دتبال کارا طلاق

پس بی تفاوت باش ببین چی میکنه.

بسپار به خدا عزیزم.

ولی همیشه آدم مقصر هوچی گری در میاره

تنها خدا برایم کافیست
حالا شما چرا هول کردی؟بره دادگاه باید اول تکلیف حق و حقوقتو مشخص کنه اینقدر ترسو نباش این مردک ارزشش ...

هیچی براش مهم نیس خانوادگی زرنگن و همه کار میکنن 

پولم داره ک بده و اینکه چیزاشم ب اسم خودش نیس ک بخاد بترسه

میدونم عزیزم ولی واقعا دست خودم‌ نبود حتی الانم لرز دارم از علائم قبل از پریودیمم هس ک دیگ خودتون به ...

لعنت خدا بر همسر خیانتکار ت که قدر این همه عشق وتلاش شما برا موندنو نمیدونه

بزاربره. مهریه داره کامل بده؟ 

برام دعاکنید برای زندگیم.....    از خدامیخوام تو لحظه های غیر ممکن شادتون  کنه... 
هیچی براش مهم نیس خانوادگی زرنگن و همه کار میکنن پولم داره ک بده و اینکه چیزاشم ب اسم خودش نیس ک بخا ...

خوب بره بیفته توپیچ و خم هزارتوی دادگاه خانواده 

شما اصلا به روی خودت نیار 

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟