2777
2789
عنوان

اتفاقی یه کفشدوزک

1 بازدید | 6 پست

امروز از توی میوه های باغمون که چیده بودیم اومد بیرون میدونم شاید کارم درست نیس چون کفشدوزک دوست دارم کردمش تویه شیشه در بسته هر از چند ساعتی دیروز باز نمیکنم اکسیژن کم نیاره الانکه طبقه بالاییم بندازمش پایین میمیره بیچاره فردا رفتم بیرون شاید گذاشتمش بره الان غذا چی بهش بدم؟واسش سبزی ریحان گذاشتم نخورد

شته میخوره ببرش بذارش تو باغچه یا گلدون تو فضای آزاد 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی

اونوقت من وقتی کرمی حشره ای لای سبزیها میاد با همون یه تیکه سبزی میبرمش باغچه رهاش میکنم !

هیچ چی بدتر از اسارت نیست حتی اگه اندازه یک ذره باشه

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805
شته چیه؟

یه نوع آفَت 

یه حشره چسبونکی که روی برگ درختاست

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
اونوقت من وقتی کرمی حشره ای لای سبزیها میاد با همون یه تیکه سبزی میبرمش باغچه رهاش میکنم !هیچ چی بدت ...

دمت گرم البته توی اینترنت نوشته بود اگه براش محیطش فراهم کنید مشکلی نیست

دمت گرم البته توی اینترنت نوشته بود اگه براش محیطش فراهم کنید مشکلی نیست

❤ دوس داری نگهش دار ولی من دلم میگیره وقتی اینطوری میبینم اون باید تو طبیعت باشه

چند روز پیش یه گربه خونگی رو رها کرده بودن تو کوچه

بیچاره همش دنبال یه جعبه بود بره توش بخوابه پنجه هاش بقدری تمیز بود اصلا خودشم همینطور، بلد نبود از ماشینها فرار کنه یا از خودش دفاع کنه

فرداش ماشین زده بودتش

میگم آخه نامردا وقتی حییون رو از طبیعت و حالت عادی خودش خارج میکنین لااقل تا زمان مرگش نگهش دارین ه اینکه یکم بزرگ شد بندازینش بیرون 😢 

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم