2777
2789

دندون عقلم داره درمیاد.چیکارکنم ۲روزه دارم دردمیکشم الانم ازساعت ۳بیدارمودردمیکشم.هیچ جوره خوب نمیشه

وزن فعلی۷۰.هدف اول ۶۲.هدف نهایی ۵۸.خدایاب امیدتو😍😍

گردنم دردمیکنه.دهنمونمیتونم بازکنم.زده ب گوشم توروخدا چیکارکنم.میخاددربیاد داره ب بقیه دندونام فشارمیاره.ازسرشب تاحالایه ورق نوافن خوردم ولی اثرنکرده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805

قرص زیادی که خطرناکه برو زرد چوبه رو خمیر کن با گوش پاک کن بذار رو همون قسمت که درد میکنه اگرم خیلی شدیده یک چهارم استامینوفن رو مستقیم بذار رو دندونی که درد داره و چند دقیقه نگه دار این برا دندون درد های شدیده که بعد ۵ دقیقه دردش میوفته خودم فقط با خمیر زردچوبه دندون درد عقل رو تحمل کردم

قرص زیادی که خطرناکه برو زرد چوبه رو خمیر کن با گوش پاک کن بذار رو همون قسمت که درد میکنه اگرم خیلی ...

نوافنوبازکردم ریختم روش اثرنکردتاصب میمیرم

2809