2777
2789
عنوان

خدا چرا خالق نداره اصلا چرا اون خدا شده 😮

| مشاهده متن کامل بحث + 6124 بازدید | 427 پست
خب با عقل جور درنمیاد جلو‌جشم همه قانع کننده نیس

عوامل و نشانه‌هاى مشتبه شدن امر و به دار آويختن شخصى ديگر به جاى حضرت عيسى به اين صورت بود:

1. مأموران دستگير كننده، رومى وغريب بودند وعيسى عليه السلام را نمى‌شناختند. (احتمالًا كسى كه بناى خيانت داشت و با گرفتن پول، عيسى را به مخالفان معرّفى كرد، خود گرفتار گشت.) «2»

2. اقدام براى دستگيرى عيسى، شبانه بود.

3. شخص دستگير شده، از خداوند شكايت كرد. كه اين شكايت با مقام نبوّت سازگار نيست.

4. همه انجيل‌هاى مسيحيان كه فدا شدن عيسى وبه دارآويختن او را با آب وتاب نقل كرده‌اند، سالها پس از عيسى نوشته شده وامكان خطا در آنها بسيار است.

5. گروه‌هايى از مسيحيان مسأله صليب را قبول ندارند و در اناجيل هم تناقضاتى است كه موضوع را مبهم مى‌كند.

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی ممنون از شما لطف کردید

خواهش میکنم 

فضای مجازی رو باور کردی ؟ پس تا ابد واقعی ها رو تجربه نمیکنی :) از اینجای تاریخ به بعد و تا زمان معین ، خیلی مراقب باشید از همه بیشتر مراقب انتخاب هاتون ....چون مرز در عقل و جنون باریک است ،کفر و ایمان چه به هم نزدیک است ...واگر حقیقت را بخواهی ، هنوز روز عاشورا به شب نرسیده است ....
2804
عدم استفاده از ظرفیت رو خوب اومدی🤣🖐خب الان تکلیف چیهگناه داریم خب🥺بقیه کشورا با موی لخت‌می‌گردن و ...

بازم جواب ظرفیته😸😸

کسی که واقعا بخواد حقیقت رو بفهمه پیگیرش میشه منظورم یافتن درست‌ترین راهه حالا دین یا صرفا فقط باور به خدا یا حتی بی‌باوری. نه بحث حجاب و...

هرچند که نمی‌دونم چطوری  و به نظر سخت میاد

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من

به من ریپلای زدی ولی من با مثال عجیبش قانع شدم واقعا جواب خوبی داد

جوابو خودت بگو میخوام ببینم چجوری نتیجه گرفتی😅

برای همینه که نظرم اینه که ایمان داشتن به خدا پذیرفته میشه.وگرنه تحقیقات ما به درد جرز لا دیوار می‌خ ...

ایجوری نگو تلاش کن تغییر کنی اگ دینت و حتی قبول نداری 

کی گفته فق ب موقعیت جغرافیایی  هست 

اینهمه بودن کسایی ک تو خانواده مسیحی یا یهودذی و.. حتی دین نداشتن تحقیق کردن مسلمون شدن و.

منم  بعضی موقع ها ک عمیقا فکر میکنم 

میگم ینی چی 

اخه زندگی کردن ینی چی 

میخوریم میریم دسشویی 

حموم میکنیم عرق میکنیم ینی چی از صب تا شب تا اخر عمرمون بخاطر غذا داریم جون میدیم

ینی چی اخه هی باید غذا بخوریم

آخرش ک میمیریم چرا باید این همه خودمونو عذاب بدیم

واقعا بعصی موقع ها ب این چیزا فک میکنم و حس میکنم دارم برا پوچ زندگی میکنم

حتی دیگ دسشویی رفتم برام عذاب شده میگم اخه ینی چی اخه قراره پس بدیم چرا میخوریم 

عوامل و نشانه‌هاى مشتبه شدن امر و به دار آويختن شخصى ديگر به جاى حضرت عيسى به اين صورت بود:1. مأمورا ...

والا من راجع بش خوندم 

که رومیا که دستگیرش میکنن میگن گناهی نکرده و میخواد آزاد شه یه مدت هم‌تو زندان بوده 

کع هم ولایتی های خودش میان‌نمیذارن و میگن باید کشته بشه 

داره دین جدید تبلیغ میکنه 

برای همینه که می‌گم داری تعصبی نگاه می‌کنیحتی خود اسلام هم این که می‌گی رو نمی‌‌گهیه سرچ گوگلی ساده ...

کفر شون اینکه میگن مسیح پسر خداست

عدم استفاده از ظرفیت رو خوب اومدی🤣🖐خب الان تکلیف چیهگناه داریم خب🥺بقیه کشورا با موی لخت‌می‌گردن و ...

کی گفته گناه نمیکنن 

کی گفته ب موقعیت جغرافیایی هست 

پس اینایی ک از آمریکا توی خانواده غیر مسلمون 

مسلمون و باحجاب میشن چی 

کلا فلسفه حجاب برای یکی مث من و تو مشکل داره چون کلا علاقه ب حجاب نداریم 

کلا کتاب خوندن رو دوس دارم ولی زندگی نامه نخوندم تا حالا ولی اینو حتما‌میخونم

تعداد صفحاتش کمه 

ایشون استاد دانشگاه بوده بعد میگن راجع به امام زمان هم کلاس میذاشته .نمیدونم اصلا از محتوای این کلاس ها فیلم و متنی هست یا نه  خیلی دوست دارم حرفاشو بشنوم یا ببینم

بازم جواب ظرفیته😸😸کسی که واقعا بخواد حقیقت رو بفهمه پیگیرش میشه منظورم یافتن درست‌ترین راهه حالا د ...

ببین اینایی که راجع به دین نوشتن 

خودشون به مرحله باور رسیدن و از دید خودشون نوشتن‌

یه سری مسائل که برا ما سواله برا اونا تمام شده هستش چون درکش کردن 

برا همین گاهی نمیشه درک کرد دین رو 

مثه این میمونه که بچه مدرسه یی میره سر کلاسای دانشگاه

اصلا نمیفهمی و فک میکنی یه جای کار ایراد داره

چیزی که خوندم اونایی که میخواستن مسیح و دستگیر کنن اصلا نمی‌دونستن دقیقا چه شکلیه یکی شبیه اون و گرف ...

من نمیدونم  چرا اینا  رو میخونم یا فیلمش و می‌بینم ی حس عجیبی میگیرم  مخصوصا حضرت مسیح و اصحاب کهف

2809