2777
2789
عنوان

نادعلی واقعااا جواب داد برا معشوق

245 بازدید | 34 پست

کاربر ممد نمکی بهم گفت اوایل من خیلیییی نا امید بودم ولی درکمال ناباوری ی هفته نگذشته اثر گذاشت(: معجره است

۱۴ تا نادعلی میخونین بعد هربارش اسم معشوف و مادر و خودتون اشم مادرتون رو به قبله با وضو بعدشم ۱۰۰ صلوات دقت کنید کمتر بیشتر نشه 

دعام کنید یا علی💓

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2804

برا مسائل عاشقانه و با این ادابی که گفتید تا حالا نشنیده بودم و برام عجیب بود ولی در کل من هر وقت حاجتی داشتم یا گرفتار بودم از نادعلی واقعا نتیجه گرفتم و نا امید نشدم البته من ۷ بار میخونم

الحمدالله که نتیجه گرفتید 

فضای مجازی رو باور کردی ؟ پس تا ابد واقعی ها رو تجربه نمیکنی :) از اینجای تاریخ به بعد و تا زمان معین ، خیلی مراقب باشید از همه بیشتر مراقب انتخاب هاتون ....چون مرز در عقل و جنون باریک است ،کفر و ایمان چه به هم نزدیک است ...واگر حقیقت را بخواهی ، هنوز روز عاشورا به شب نرسیده است ....
برا مسائل عاشقانه و با این ادابی که گفتید تا حالا نشنیده بودم و برام عجیب بود ولی در کل من هر وقت حا ...

کاملا درسته برای نیت بازگشت ۱۴ بار هستش و من نتیجه دیدم درکمااال ناباوری

فکر میکنم محبت هم ۷ تا باشه

من ی بار خوندم ولی ب جای عشقم شخص دیگه ای از گذشته برگشت 😂😂حدس زدم نادعلی خوندنی درست ذکر نکردم بعد هر نادعلی اسمش رو ولی فکرم ب اینجا نرفت شاید واقعا تاثیر داشته ولی من اشتباهیی بوده تو‌نحوه انجامم بعد دوماه ب دلم افتاد و‌خوندم 

خوندن همانا برگشتن همانا (: یک هفته نشد

کاملا درسته برای نیت بازگشت ۱۴ بار هستش و من نتیجه دیدم درکمااال ناباوریفکر میکنم محبت هم ۷ تا باشهم ...

خب الحمدلله😇

ولی خدا نکشتتون برا اون قسمت که گفتید به جا عشقتون یکی دیگه از گذشته برگشت   

فضای مجازی رو باور کردی ؟ پس تا ابد واقعی ها رو تجربه نمیکنی :) از اینجای تاریخ به بعد و تا زمان معین ، خیلی مراقب باشید از همه بیشتر مراقب انتخاب هاتون ....چون مرز در عقل و جنون باریک است ،کفر و ایمان چه به هم نزدیک است ...واگر حقیقت را بخواهی ، هنوز روز عاشورا به شب نرسیده است ....
😂😂😂خنده دار بود؟

خدا نکشتت    اره 

خدا نکشتت اره

ایموجی های خود سایت نمیاد 😅😅

اینجوری بخون 

خدا نکشتت😅😂 اره

2809