2777
2789

هی‌میخ‌ام خوبی کنم حالش عوض شه 

اون تر‌میزنه 

اگه شوهرم بفهمه منو میکشه 

مثلا یهویی با ماشین میبرمش حالش عوض شه به پسره میگه بیاد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چ جسارتی داره آفرین 

هر تاپیکی ک میزنم اون چیزی هست ک نمیتونم با کسی درمیون بذارم پس میام اینجا که چند تا شخص ناشناس راهنماییم کنن/ هم از بد بودنش میدونم هم خوب بودنش و اینکه اگه خدای نکرده چیزی هست که بقیه بخوان ترغیب شن بمن ربطی نداره ..سمت خوبی ها ترغیب نمیشن حالا من تاپیک بزنم مشکل داره! باعث بداموزی میشه؟؟!! نظری‌ نداری رد شو ممنون
2805

واسطه شدن برای رسیدن  دل به دلبر عملی صالحانه هست و اجر اُخروی بسیار زیادی داره . 

اگر بتونیم چیزی که بهمون مربوط نمیشه رو نبینیم هم خودمون راحت تریم هم دیگران . 

اینقد بدم میاد ازینایی ک تاپیک میزنن بعد سوال میپرسی جواب نمیدن خب چته 

هر تاپیکی ک میزنم اون چیزی هست ک نمیتونم با کسی درمیون بذارم پس میام اینجا که چند تا شخص ناشناس راهنماییم کنن/ هم از بد بودنش میدونم هم خوب بودنش و اینکه اگه خدای نکرده چیزی هست که بقیه بخوان ترغیب شن بمن ربطی نداره ..سمت خوبی ها ترغیب نمیشن حالا من تاپیک بزنم مشکل داره! باعث بداموزی میشه؟؟!! نظری‌ نداری رد شو ممنون
چ جسارتی داره آفرین

از نفهمی هست 

اخه من میخوام حالش بهتر شه 

بخواد با کسی قرار بذاره خب بگه اصلا نمیرم 

کلی شده بیرونیم میگه به فلانی بگم بیاد میگم من میخوام برم خونه عجله. دارم‌باز میگه نه میگم بیاد