2777
2789
عنوان

نامزدم گیر داده سریع بچه دار شیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 97 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

متاهلی باید الویتت خانوادت باشه

وای ینی چی

مگه درس بخونه نمیتونه به زندگیش برسه؟

من هم سر کار میرم

هم درس میخونم 

هم متاهلم 

درسته بعضی وقتا فشار رومه ولی قرار نیس بخاطر شوهر درس نخونم یا کار نرم😐🌺😑❤️

2804
نظر شخصی خودمه اینی که میگم هاابنظر من تا ۴ سال اول ازدواج نباید بچه دار شد باید ببینی اصلا میتونی ب ...

من ۳۳ سالگی بچه اولمو اوردم. اصلا پشیمون نیستم که زودتر نیاوردم

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
اینم حرفیه ولی خب من تقریبا ۹ سال با این ادم شیفت دادم🫠

عزیزم هیچیییی زیر یه سقف زندگی کزدن نیست هیچی

حداقلش دو سال صبر کن

من بعد سه سال دارم جدا میشم خیلی هم خوب میشناختمش قبل ازدواج

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

وای ینی چیمگه درس بخونه نمیتونه به زندگیش برسه؟من هم سر کار میرمهم درس میخونم هم متاهلم درسته بعضی و ...

تو دیگ رباتی 

درست زمانی عاقل میشی که برات مهم نیس کی دوست‌داره کی دوست نداره،مهم نیس کی تنهات گزاشته کی همیشه و تو هر شرایطی کنارت بوده، مهم نیست کی در نبودت اذیت میشه کی خوشحال میشه،میفهمی که آدما رنگ عوض میکنن و اونی تو ظاهرن نیستن و اونجاست که دیگه هیچی برات مهم نیست و فقط خودتی که مهمی:)

۲۵

من ۲۴

درست زمانی عاقل میشی که برات مهم نیس کی دوست‌داره کی دوست نداره،مهم نیس کی تنهات گزاشته کی همیشه و تو هر شرایطی کنارت بوده، مهم نیست کی در نبودت اذیت میشه کی خوشحال میشه،میفهمی که آدما رنگ عوض میکنن و اونی تو ظاهرن نیستن و اونجاست که دیگه هیچی برات مهم نیست و فقط خودتی که مهمی:)

من ۳۳ سالگی بچه اولمو اوردم. اصلا پشیمون نیستم که زودتر نیاوردم

کار خوبی کردی

بچه گناه داره بخدا بعضی ها الکی فقط طفل معصوم هارو تو این دنیا اوار میکنن

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

2809