2777
2789

اسی اول برای موهای زائدت یه جای خوب برو لیزر 

این خودش خیلی تاثیر داره چون ژیلت و .. ضخیم و ضمخت میکنه بد‌میشه بعد لیزر سیاهیی ریشه ی مو چون دگ رشد نمیگنه مثل قبل تیرگی کمتر میشه.

بعدش جدا از این ظاهرا زنانگی خیلی مهمتره انرژی زنانت بالا باشه و لوند باشی دگ اصلا تیره هم باشه به چشمش نمیاد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدی میگم خب برو پیش ماما ی چیزی یا دوست صمیمیت ببنتت نظر بده برات بعدشم ینی دغه دغه شما همین لابیا س

نه بابا دغدغه ام نبست اصلا

میگم موهاش بخواد دربیاد این رو مخمه 

باید برم لیزر حداقل ار شر این راحت شم اما روم نمیشه

موارد رو گفتم شمام انجام بدید♥️+همیشه خودمو خشک میکنم بعد دسشویی

من مشکلم دیگه از این حرفا گذشته🤣پوست بدنم بی نهایت سفیده کلا بور بورم حتی ابرو ها و مژه ها‌‌‌...ولی نمی‌دونم چرا اینجوری شدم‌‌‌...با اینکه سالهاست از ژیلت استفاده نمیکنم و لباس زیر. نمیپوشم غیر از پری...برامم اهمیتی نداره دیگه دست من ک نبوده😆

اره واقعا روم نمیشهبعد پوست من شدیدا حساسه میدونم برم زدم درب و داغون کردمش

ولی الان خیلیا میرن یکیش خود من چرا روت نمیشه بابا بیخیال ۸۰ درصد ملت میرن لیزر بعدشم موقعی که لیزر تو کردی زینک بزن دیگه پوستت اذیت نمیشه

من امتحان کردم 

با آب ولرم رو به سرد باید بشوری

لباس زیر های رنگ روشن باید بپوشی

تایمی که خونه ای نباید شو/رت بپوشی 

تمیز باید شست و شو بشه 

یبار ماست روش گذاشتم خوب بود احتمالا دوباره امتحان کنم

اپیلاسیون تاثیر خاصی نداره خیلیا میگفتن وای روشن میکنه به دردش می ارزه نمیدونم چرا رو من که جواب نداد حتی حس میکنم تیره تر هم شد یه تایمی

اینکه تمیز شیو بشه روشن تر نشونش میده 

هر چی ارتباط پوست بیکینی و کشاله ران ها بیشتر بشه اون ناحیه تیره تر میشه شلوار های فاق بلند خیلی خوبن تنگ نیستن ولی جلوی اصطکاک هم میگیرن 

کاربری دست