یه خانومی از آشناهامون وضع مالیش بد نیست ولی کمی خسیسه بچشو کهنه میزاره به جای پوشک چن روز پیش رفتم خونشون از بوی جیش داشتم خفه میشدم روی بخاریش چند تا کهنه بچه پهن کرده بود خشک بشن بهش گفتم بنداز بیرون هوا بخورن گفت نه اینا جیش خالین نمیشورم دیگه نمی صرفه میندازم رو بخاری خشک بشن و ضد عفونی بشن فقط وقتی پی پی میکنه میشورم روی سینک ظرفشوییش یه عالمه کهنه بچه بود فکر کنم اونجا میشست آخه یه بار چند سال پیش میگفت همیشه لباسامو توی سینک میشورم ساعت ۴ غروب بود رختخواب خودش و شوهرش پهن کرده بود وسط پذیرایی نمیدونم شوخی کرد یا جدی گفت جمع نمیکنم تا شب دوباره بریم توشون ..بچش دو ماهه سرفه میکنه میگفت هرچی دارو میدم خوب نمیشه دلم واسه بچش خیلی سوخت خواستم بگم از این بوی جیش خونته ریه هاش آسیب دیدن
پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ...
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!