امروز با نامزدم بیرون بودیم تو ایستگاه اتوبوس نشستع بودیم بعد یه دختره هم اومد کنار من نشست دید ما با همیم دست همو گرفتیم من مامانم زنگ زد پاشدم رفتم جواب بدم پشتم کردم رفتم چند قدم اون طرف تر تلفنم ده دقیقه طول کشید تا برگشتم دیدم دختره نشسته سر جای نامزدم نامزدم بلند شده یه طرف دیگه واستاده میگفت مبیناااا دختره میخاست مخمو بزنه ترسیدم پا شدم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
عزیزم ما نمیتونیم کل دنیارو فرش کنیم پس بهتره خودمون کفش بپوشیم بیخیال این موضوع شد خداروشکر نامزدت فاصله گرفت
نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکمترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻♀️🌾خوشگلترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست میکنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞