2777
2789

یه ماه زندگیتو ول کردی رفتی خونه بابات؟

اونم بعد تعهد ازدواج دادن؟

جاتو جدا کردی؟

حرف از طلاق زدی؟

خب اشتباه کردی دخترررررررر

آدم که هیچی با هر موجود دیگه ای اینجوری تا کنی معلومه ترسش میریزه دیگه اهمیت نمیده!

زورم به شوهرت نمیرسه بگم آدم باش ولی به تویی که داری میخوای میگم اینکارا جواب نیس!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو یه خونه ایم با خونوادش متوجه میشن

خانواده شما چی؟

حرف طلاق اونم برای تازه عروس؟ جدا کردن رختخواب؟ تو هیچ شرایطی جای خوابتون رو جدا نکنید

همدیگه رو دلسرد نکنید

اجازه ندید که نبودنتون عادی بشه

گِریَـمون هیچ، خَندَمون هیچ، باخته و بَرَندَمون هیچ

یه ماه زندگیتو ول کردی رفتی خونه بابات؟اونم بعد تعهد ازدواج دادن؟جاتو جدا کردی؟حرف از طلاق زدی؟خب اش ...

خب یه ماه رفتم اون باید سراغ میگرف نه اینک بیخیال باشه وبعد حرف طلاق رو بزنه

شوهرم هم همینطور بود هرکاری می‌کرد که نرم ولی الان یهو تغییر کرد

خب دیگه ، خسته ست 

خسته ش کردی 

نمیدونم مشکلتون چیه ، ولی اگه فکر میکنی قابل حله.  تلاش کن گذشت کن ، اصلاح کن رفتارتو

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....

ی اقائی از نزدیکانم گفت انقد زنم گفت طلاق بده بعد هر دعوا

اخر طلاقش دادم راحتش کردم

جلسه اخر مشاوره زنش گفته من میخواستم ناز کنم و واقعا منظورم طلاق نبوده و میخواستم بترسونمت و ....

اقائه گفت دیگه بسه خسته شدم و مهریه اش داد و طلاقش داد

خیلی بد کاری میکردی هی میگفتی طلاق جاتم نباید جدا میکردی

الانم میتونی اصلاحش کنی حیفه

خب دیگه ، خسته ست خسته ش کردی نمیدونم مشکلتون چیه ، ولی اگه فکر میکنی قابل حله. تلاش کن گذشت کن ، ا ...

امروز پیام دادم بهش گفتم شنیدم حرف طلاقو میزنی پس طولش نده برو اقدام کن منم حاضر میشم

ی اقائی از نزدیکانم گفت انقد زنم گفت طلاق بده بعد هر دعوااخر طلاقش دادم راحتش کردمجلسه اخر مشاوره زن ...

چکار کنم دوباره امروز پیامش دادم گفتم شنیدم حرف طلاق زدی برو اقدام کن اگه طلاق میخوای منم حاضر میشم

خب یه ماه رفتم اون باید سراغ میگرف نه اینک بیخیال باشه وبعد حرف طلاق رو بزنه

زنی که شوهر و زندگیش رو دوست داره حتی یه شبم حرف جدایی نمیزنه 

هر مشکلی هم که بوده باید باهم حرف میزدید تا رفع شه

با قهر تو و ناز کشیدنای اون چی درست میشه؟

آدما ظرفیت دارن بعد یه مدتی دیگه کلا رد میدن رها می کنن 

نباید کارو به اینجا میکشوندی

امروز پیام دادم بهش گفتم شنیدم حرف طلاقو میزنی پس طولش نده برو اقدام کن منم حاضر میشم

نکن اینکارو ، مغروری

زندگیتو خراب نکن

اگه رفت چی؟؟؟

دلت نمیخواد جداشی که اومدی تاپیک زدی دیگه،وگرنه تو عنوان نوشته بودی آخ جون میخواد طلاقم بده

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....
ی اقائی از نزدیکانم گفت انقد زنم گفت طلاق بده بعد هر دعوااخر طلاقش دادم راحتش کردمجلسه اخر مشاوره زن ...

دیگه چجوری اصلاحش کنم خسته شدم هر روز میان میگن که شوهرت حرف طلاق زده گفتم خب تهدید میکنه بره درخواست بده اگه اینطوره

نکن اینکارو ، مغروریزندگیتو خراب نکناگه رفت چی؟؟؟دلت نمیخواد جداشی که اومدی تاپیک زدی دیگه،وگرنه تو ...

دلم نمیاد ولی منم خسته شدم هی روز میان میگن شوهرت حرف طلاقو زده خب گفتم الان یه ماه شد بلاتکلیفم تهدید میکنه فقط حرفشو میزنه بره درخواست بده خب