2777
2789
اگ فهمیدین ب منم بگینمن رابطم چهار سال تموم شده هنوزم درگیرشم

آخه این قضیه همیشه از سمت مرداس

ن خانوما

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

کتاب مردان مریخی زنان ونوسی رو بخون...جواب سوالتو میگیری

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم خودت میگی هربار تو دعوا گفتم طلا جامو عوض کردمتو همه زندگیا دعوا هست قرار بر این بشه با هردعوا ...

اون موقع عصبی میشدم میگفتم طلاق..یاجامو عوض میکردم یعنی بخاطر این چیزا یه مرد میگه اوکی پس بذار طلاقش بدم

قهر اومدم خونه ی آقام یهو عوض شد حرف از طلاق میزنه

قهر نکنید! حرف بزنید

اگرم قهر میکنید خونه زندگیتون رو ترک نکنید

قهر و مشکلتون رو به دیگران مخصوصا خانواده نگید

گِریَـمون هیچ، خَندَمون هیچ، باخته و بَرَندَمون هیچ

یک ماه خونه ی بابام اومدم قهر حرف طلاق میزنه درحالی که قبلا تامن میگفتم جدا بشیم گریه میکرد

حس میکنم این حرف ها حرف های خودش نیست

پرش کردن 

سیاست یادش دادن

ابر بارنده به دریا میگفت گر نبارم تو کجا دریایی       در دلش خنده کنان دریا گفت:ابر بارنده تو هم از مایی
اون موقع عصبی میشدم میگفتم طلاق..یاجامو عوض میکردم یعنی بخاطر این چیزا یه مرد میگه اوکی پس بذار طلاق ...

رفتارهای بچگونه آدمو عصبی و کلافه و نا امید میکنه

پخته و عاقلانه رفتار کن

گِریَـمون هیچ، خَندَمون هیچ، باخته و بَرَندَمون هیچ

شوهر منم عوض شده  ماهی یه بارم رابطع نداریم

کی فکرشو میکرد،من یه روزی..عاشق کسی بشم که حتی لمسشم نکردم و دستاشو نگرفتم!!!کی فکرشو میکرد؟که من عاشق کسی بشم که...با کیلومتر ها فاصله تونستم قلبشو از دور ببوسم و روحشو بغل کنم .!!!خودت فکرشو میکردی یه روز دنیای یه آدم دور و غریبه بشی.قلب من؟❤🫂

خشم فروخورده 

همون بحثهای کوچولو 

همون لج کردنای کوچولو 

همون اخم و غر های ریز سر مسائل کم اهمیت 

یهو میشه همین تو ناخودآگاهش تاثیر گذاشته حتی رابطه جنسی کم میشه 

ولی از دور که نگاه کنی میبینی دلیل خاصی وجود نداره

راجب شوهرت یا خودت

راجعل به شوهرم

منم خیلی دنبال شوهرم دوییدم،التماسش کردم ، نخواستم از دستش بدم ، دور میشد ازم گریه میکردم ، دلتنگی میکردم اصلا یه وضعی

ولی خب الان خیلی از اون احساسات رنگ باختن متاسفانه و به گرمی سال‌های قبل نیست 

میدونی چرا؟؟ چون من فقط داشتم تلاش میکردم این زندگیو حفظ کنم ، از هر جهت !

دیگه خسته شدم،یعنی خسته م کرده 

نمیگم دنبال اینم زندگیم بپاشه ، ولی خب شور و شوقی ام برای ادامه نیست

بخاطر بچه هام ادامه میدم

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....
منم تو اون ۹ماه زندگی هربار که دعوا میکردیم باخودش یاخونوادش میگفتم طلاقم بده یا منو برسون خونه ی پد ...

معلومه دیگه،  اعصابش نمی‌کشه خسته شده انقدر که اول زندگی دعوا کردین

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست

چون عین مازنابدبخت نیستن ۴۰روز جداشدم زندگی رو برای خودم تموم شده میبینم دارم میمیرم از دلتنگی برای زندگیم شوهرم هزارتافکرتوسرم که آینده ام چی میشه مسوولیت بچه ۱ساله به گردنم خودمو براش کشتم ازجوون براش مایه گذاشتم اخرم مجبوربه جدایی شدم اون آقا رفته شمال دنبال عشق وحال بعد من روزی هزاربار ساعت آنلاین بودنشو چک میکنم پروفایلش چک میکنم 😭💔💔