2777
2789
عنوان

داستان زندگی دخترخاله مامانم🌿✨️

946 بازدید | 55 پست

سال ۹۲بود یادمه عروسی این خانم بود(اسمشو میزاریم رعنا)اون زمان رعنا تازه رفته بود کلاس اول دبیرستان هنوز ۱۶سالشم نشده بود که با یه کی دوست میشه اسم این اقارو میزاریم(آرمان)آرمان تو اون زمان و حتی الان هم یه مرد جذاب بودش و هستش رعنا ام خیلی خوشگل بود ولی ساده این دوتا باهم دوست میشن و آرمان میاد خواستگاری رعنا بعد با مخالفت شدید پدر رعنا مواجه میشه اما بعد از هشت بار خواستگاری و واسطه و اینا راضی میشه ازدواج کنن این دوتا اینا دوماه نامزد بودن و بعدش عقدو عروسیو یکی کردن رعنا دوماه بعد از عروسی باردار میشه(یه پسر میاره اسمشم دیاکوعه)تا پنج سال اول هیچ مشکلی وجود نداشت تا که کم کم رعنا متوجه میشه 

مشاور یا شایدم وکیل و مربی آینده هستم درباره ای تکواندو سوالی داشتید فقط تگم کنید و لطفا سوال های بیخود نپرسید بنده دیگه حس ششم ام نیستم منو جایی تگ نکنید و این که من مادر سه تا گوگولی هستم در آینده اسم بچه هامم انتخاب کردم🥹✨️آریامهر_مانادانا_مانلی✨️🥹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

که متوجه ای رفتار های عجیب آرمان میشه آرمان هرشب مست میومده خونه و دست رو رعنا بلند میکرده بهش میگفت اگر به خانوادت بگی میکشمت و فلان و بیسار رعنا ام که ترسیده بود مجبور میشد چیزی نگه،این رفتارا ادامه داشت تا رسیدیم به سال 1400

مشاور یا شایدم وکیل و مربی آینده هستم درباره ای تکواندو سوالی داشتید فقط تگم کنید و لطفا سوال های بیخود نپرسید بنده دیگه حس ششم ام نیستم منو جایی تگ نکنید و این که من مادر سه تا گوگولی هستم در آینده اسم بچه هامم انتخاب کردم🥹✨️آریامهر_مانادانا_مانلی✨️🥹

رفتار های آرمان هروز بدتر و بدتر میشد بازم رعنا سکوت میکرد و سال 1401اخراش بود که رعنا باردار شد آرمان که حسابی از دست رعنا کفری شده بود شبا وقتی رعنا خواب بود میرفت بیدارش میکرد و میگفت تو جنی رعنا ام می‌ترسید از این حرفاش همون حین بود که رعنا متوجه ای خیانت آرمان میشه 

رفتار های آرمان هروز بدتر و بدتر میشد بازم رعنا سکوت میکرد و سال 1401اخراش بود که رعنا باردار شد آرم ...

مگه رعناچیکارمیکرد که باعث شده بودآرمان کفری بشه🤔🤔

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
💕خداوندروزی رسان بی حساب من است💕
2810