من آدم به شدت گرمی بودم الان دوستای هست افسردگی شدید و شخصیت مرزی داشتم که بعد از چند بار خودکشی مجبور به مصرف قرص اعصاب شدم حدود سه ماهه مرتب میخورم داروهای که میخورم فلاکسور و رها کین هست . جوری شدم که هیچ میل جنسی ندارم . و این باعث بی روحیه شدن و بی رمق شدن زندگی زناشوییم شده اگر کسی مثله من تجربه داره کمکم کنه چکار کنم
امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اينا رو بايد به دكترت بگى شايد بخواد داروهات عوض كن يا دوزش كم و زياد كنه
عوض کرد فایده نداشت متاسفانه
امضامو تا اخر بخون................... برای سلامتی نی نیم صلوات بفرست خاهری شوهرم کارجدیدی راه انداخته دعاکنید کاربارش راه بیفته خیلی دلشسکتم دعام کنید حضرت زهرا ضامن زندگیتون
با روانپزشکت صحبت کن و بهش بگو. عوارض داروها رو باید به دکتر اطلاع داد.
داروهام عوض کرد اما فایده ندارع اصلا
صبح ها سحر خیز باش ناشتا حداقل ۷ عدد روزی کشمش بخور یکم پیاده روی کن تو پارک یا جای لذت بخش باشه برات. جیگر گوسفندی هم اصلا یادت نره حتما نیم پز باشه شب قبل خواب گلاب بپاش رو بالشت تا بوش بهت برسه ایشاا.. سر ۴۰ روز شاداب و سرحال هستی
داروهای اعصاب همشون یکی هستن و هیچ قرصی نمونده که من نخورده باشم