2777
2789

یا بیا با هم آشنا بشیم( تو دانشگاه)

چی میگه؟ 

چیزای خوب بگید لطفا 

به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱️ https://harfeto.timefriend.net/17258373796309

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804

من یه پسر هستم و این رو به جرعت میگم

خیلی وقتا ما پسرها آمار دریافت میکنیم یا خودمون خوشمون میاد ولی رومون نمیشه از خدامونه طرف روش بشه بیاد بگه همه چیو میدونه 

پس آره دختر هم میتونه بگه

البته باید مطمعن بشید که طرف توی رابطه نیست و از شما خوشش میاد

آقااااااا نگید نکن بهم روحیه بدید

عزیزم ک پسر جماعت بفهمن طاقچه بالا ممکنه بزارن بعدم معلوم نیس بعد ها ارزش این کارا داشته باشه بلد هل بره بگه آره این بهم پیشنهاد وسط دعوا در آینده بگه آره تو بودی عاشقم بودی پسر خوب کم پیداس من هیچ وقت هیچ وقت ب هیچ از این کارا نکردم و نمیکنم توصیه منم ب تو اینه

سومین کاربری🌿

ببخشید یعنی چی؟

کل پسرای دانشگاه باهم رفیقن

بهش گفتی فردا رفتی دانشگاه همه داشتن نگات میکردن میخندیدن یا پچ پچ میکردن نگی نگفتم

پسرا فوق العاده بی جنبن

و میخوان به بقیه پسرا پز بدن که فلان دختر اومده بهم گفته ازت خوشم میاد

پسرا خیلی حسودم هستن ببینن دختری دنبال پسری میره

انقدر مسخرت میکنن دوستاش و پشتت حرف میزنن تا پسره اگه میخواستت هم نیاد سمتت

پسرم. ترجیح میدم این کارو نکنید.

پسرا از تلاش کردن و بدست اوردن دختر مورد علاقشون لذت میبرن

وقتی شما لقمه اماده رو بدید دیگه لذتی نداره سرد میشه میره

بی نام‌...‌ 

من یه پسر هستم و این رو به جرعت میگمخیلی وقتا ما پسرها آمار دریافت میکنیم یا خودمون خوشمون میاد ولی ...

میشه یکم منو راهنمایی کنی لطفا🥲💔

‌‌دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه‌..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است.                 من‌طُ‌را‌با‌خون‌و ‌دل‌از‌یاد‌بردم‌لطف‌کن‌هر‌کجا‌چشمت‌به‌من‌ افتاد‌کج‌کن‌راهت‌را :)                     پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻‍🦯
از چه لحاظ راهنمایی میخواید؟

همین

تصمیم گرفتم امشب حسمو بگم بهش

اونم تو این چنوق چراغ سبز نشون داده ولی میترسم🥲💔هم میترسم از دستش بدم و بشه حسرت بمونه تو دلم

هم میترسم ردم کنه

‌‌دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه‌..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است.                 من‌طُ‌را‌با‌خون‌و ‌دل‌از‌یاد‌بردم‌لطف‌کن‌هر‌کجا‌چشمت‌به‌من‌ افتاد‌کج‌کن‌راهت‌را :)                     پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻‍🦯
2809