2777
2789
عنوان

به نظرتون به یه پسر بگیم ازت خوشم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 922 بازدید | 109 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من یه پسر هستم و این رو به جرعت میگمخیلی وقتا ما پسرها آمار دریافت میکنیم یا خودمون خوشمون میاد ولی ...

خیلی ببخشید واقعا حرف مسخره ایه وقتی آقایون که معمولا باید وارد عمل بشن روشون نمیشه خانما باید روشون بشه!؟😳

آره برو بگو چون تو نمیخوای واقعیت رو بهت بگیم میخوای بگیم آره...چون مث یه خوره افتاده تو مغزت و هرچی ما میگیم نه تو هی حرف خودتو میزنی دو روز دیگه گفتی و پشیمون شدی اونوقت میگی کاش به حرف نینی سایتیا گوش میدادم...

2804
اگه فکر می‌کنید هنوز میتونید جذبش کنید یکم ادامه بدین ولی اگه فکر می‌کنید به قدر کافی جذب شده بهش بگ ...

عی اصلا نمیدونم

وقتی میبینمش خیلی سرد باهاش رفتار میکنم شاید بخاطر اینه

نمیدونه ک منم

امشب بهش میگم

‌‌دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه‌..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است.                 من‌طُ‌را‌با‌خون‌و ‌دل‌از‌یاد‌بردم‌لطف‌کن‌هر‌کجا‌چشمت‌به‌من‌ افتاد‌کج‌کن‌راهت‌را :)                     پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻‍🦯
خیلی ببخشید واقعا حرف مسخره ایه وقتی آقایون که معمولا باید وارد عمل بشن روشون نمیشه خانما باید روشون ...

بله خانم ها باید روشون بشه چون آقا روش نشده خیلی وقت ها هم برعکسه 

قانونی وجود نداره که پسر درخواست بده یا دختر 

دختر هم احساسات داره پسر هم احساسات داره 

بله بگی بهتره حداقل یکبار جوابتون رو میفهمین الکی عذاب نمیکشین

الان میگم ببینم چی میگه🥲💔

‌‌دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه‌..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است.                 من‌طُ‌را‌با‌خون‌و ‌دل‌از‌یاد‌بردم‌لطف‌کن‌هر‌کجا‌چشمت‌به‌من‌ افتاد‌کج‌کن‌راهت‌را :)                     پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻‍🦯
پسرم. ترجیح میدم این کارو نکنید.پسرا از تلاش کردن و بدست اوردن دختر مورد علاقشون لذت میبرنوقتی شما ل ...

اره دقیقا. طرف منم خوب بود. بهش گفتم عاشقتم ووابسته ام بهت سردشد. دیگه نمیتونم کاری کنم بیادسمتم؟ 

حتما حس یه طرفه بوده اول باید از اینکه طرف آمار میده نمیده یا تو رابطه مشخص باشیدهر بگو بخندی آمار د ...

دوطرفه بود. تابهش گفتم عاشفتم وبهت وابسته شدم سردشد. به نطرتون چطورمیتونم بازجذبش کنم به طرف خودم؟ بادیگه نمیشه. ده روزه خبری ازش نیس

اره دقیقا. طرف منم خوب بود. بهش گفتم عاشقتم ووابسته ام بهت سردشد. دیگه نمیتونم کاری کنم بیادسمتم؟

مگه اینکه انقد بهش سرد شی که فکر کنه دیگه واقعا محلش نمیدی ضایع شه و شااااید اونوقت بیاد سمتت.

بی نام‌..‌ .

خیلی ببخشید واقعا حرف مسخره ایه وقتی آقایون که معمولا باید وارد عمل بشن روشون نمیشه خانما باید روشون ...

عزیزم پسرای الان واقعا مرد نیستن که عرضه داشته باشن پای دختر وایسن.اینا دخترم بره سمتشون حیف و میلش میکنن.

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
2809