بچه ها ما تازه وام ازدواج گرفتیم و داریم کارای ساخت خونمونو انجام میدیم با همه پولمون مصالح خریدیم و بقیش ک موند حدود ۱۵۰ میلیون برای پول استا و کارگر و چند تا خورد ریز گزاشیتم قرار شد تا قبل عید تا سقف خونمون و باهاش ببندیم اگه بشه و چیزا گرون تر نشن ،حتی یادمه چقدر واسه عقد عجله کردیم ک سری تر این وامو بتونیم بگیریم
حالا برادر شوهرم قرار خونه رهن کن پول نداره یک ماه پیش وام گرفت ماشین خرید ولی نداد واس خونه حالا با سه تا بچه موند همه خانواده شوهرم ریختن رو سرش ک تو باید ۱۵۰ تومنی ک داری از وامو بدی برادرت (خیلی خیلی ادم بد حسابب و تا حالا هرچیییی پول از شوهرم گرفت یک ریال پس نداد و همیشه خدا شوهرم کمک میکنه بهشون چون وضع مالی خوبی نداره منم همیشه راضی بودم )
اما اینبار راضی نیستم
ما خودمون تو شرایط خیلی سختی هستیم ساخت خونه توی این دوره زمون ک داره روز به روز گرون تر میشه همچی واقعا کار سختیه ما این پولو خودمون خیلی احتیاج داریم
شوهرمون از بس زنگ و پیام دادن ک مجبور شد بهشون بده شوهرم خیلی ادم کم زبونی هست نتونست بگه نه با اینکه راضی نبود نه من نه شوهرم
پدرشوهرم یه خونه خالی کنار خونه خوذش دار نداد بهش شوهرمو مجبور کرد تو پول بده
من رفتم به پذر شوهرم پیام دادم و گفتم این کار به ضرر ما میشه این کار نکنین من راضی نیستم ولی حالا ک شد با تضمین شما ابنکارو میکنم
اونم پیام داد گفت تو درست میگی و من مجبورش میکنم زود پول شمارو بده و تو دخالت نکن😐من هیچی نگفتم دیگ
برداشت رفته به خواهر شوهرم زنگ زد ک فلانی دخالت بیجا کرد جسارت کرده حق زدن همچین حرفی نداره و کلی دعوا بعدم هر دو زنگ زدن به شوهرم ک چرا به زنت گفتی اون حق نداره دخالت کن و….حالا هم پولمون رفت هم همه باهامون سر سنگینن
😐من موندم واقعا چطور نمیتونم درمورد زندگیم و پولی ک حقمه نظر بدم؟