2777
2789
عنوان

ی تیکه از وجودمو از دست دادم😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 38 پست

الهی بگردم

چقد ناراحت شدم🥲

مطمئن باش خدا میبینه ، اون عمرش همینقدر بود

و یک چیزیم هست ،حیوونا پرنده ها، بچشون ک دنیا بیا میفهمن سالمه یا نه

اگر سالم نباشه ،پرنده باشه بچشو از لونه میندازه پایین

حیوون باشه رهاش میکنه، چون میدونه اون نمیمونه، 

شیر یا دونه رو نگه میداره برای بچه های قویتر

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاش توی کار طبیعت دخالت نمیکردی. واقعا قلبم گرفت از زجری که اون حیوون زبون بسته کشید و زجری که شما ا ...

دقیقن ،بجز حیوونایی ک میارین نگه میدارین

این مدلیارو اصن نباید تو کارسون دخالت کنیم

شیر یا غذا یا دونه بزارید پیششون ک دلتون اروم بشه 

من پرنده اینطوری شد، سالم بودا،چون سرحال بود، فقط  زود پریده بود افتاد پایین 

دوسه روز  به زور نگهش داشتم اخرشم مرد🫠

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ....

عزیزم خیلی سخته میفهمم منم گربه دارم از چهل روزگی وقتی داشت میمرد پیداش کردم و اوردم پیش خودم الان سه سالش داره میشه 

مهم اینه شما تلاش خودتو کردی 

سه سال به یه زبون بسته ی بی پناه پناه دادی اجر این کارت پیش خدا خیلی بالاس 

سه سال خوب زندگی کرد پیشت قسمت این بوده که زنده نمونه مطمئن باش به خدا میگه که چقدر در حقش خوبی کردین و انرژیش همیشه تو زندگیتون هست و مراقبتونه

مرسی که از زمین برداشتیش 😅😇  ایرانی شاید از اسب بیفتد اما....... از اصل هرگزززززز ✌️

🙂💔احساس میکنم در حقش بد کردم.... میگم شاید دوست نداشت بمیره... ولی اگر میموند کم کم بدنش خورده میش ...

حیوونا هم جونشون براشون شیرینه اما این مورد فرق داشت در عذاب بود و خودشم هیچی نمیفهمبد و دوست داشته بره 

با این فکرا خودتو ازار نده 

الان جاش پیش خدا گرم و نرمه🤗

مرسی که از زمین برداشتیش 😅😇  ایرانی شاید از اسب بیفتد اما....... از اصل هرگزززززز ✌️

الهی بگردمچقد ناراحت شدم🥲مطمئن باش خدا میبینه ، اون عمرش همینقدر بودو یک چیزیم هست ،حیوونا پرنده ها ...

اره دقیقا، بچگی کردم🥺... 

نباید بخاطر احساسات انسانی نگهش میداشتم.... 

تجربه شد اما دردش خیلی زیاده. 

چشمای معصومش همش جلو چشمم میاد

ویروس مگه بدن میخوره یعنی چی ؟

اره بعضی ویروسا هستن مثل کلسی ویروس گربه ها میگیرن فکشونو میخوره مثلا میبینی یه گربه یه قسمت فکش خورده شده 😢

مهم اینه که تلاشتو کردی حالا نشده این بیچاره ها هم سرنوشتشون‌ تا اینجا بوده من‌همیشه از گربه ها متنف ...

منم دیشب هی نکاه میکردم به عکساش زار میزدم... 

کلا هرچی داشتم پاک کردم، حالا چون ازش هیچ خاطره ای نگه نداشتم، دارم گریه میکنم

ای وای ...منم ی گربه دارم درکت میکنم وقتی مظلوم نگام میکنه دلم آتیش میگیره ...عزیزم ناراحت نباش ..حا ...

🙂تنش سلامت باشه.... 

فقط ۳ سالش بود، هروقت به نبودنش فکر میکردم قلبم اتیش می گرفت، فکرسم نمیکردم ی روز خودم با دستای خودم بکشمش... 

عزیزم خیلی سخته میفهمم منم گربه دارم از چهل روزگی وقتی داشت میمرد پیداش کردم و اوردم پیش خودم الان س ...

مامانمم میگه... 

میگه ۳ سال بهترین زندگی رو داشت🙂💔

فقط اینکه خودم تمومش کردم، عذاب وجدان شدید گرفتم.