2777
2789
یکی از فامیلامون ژنه خیانت کرد جدا شد،بعد رفت شوهر سابق ش رو بختشو بست اصلا کار ازدواجش جور نمیشه می ...

خدا لعنت کنه خدا از رو زمین بردارتشون الهی امین

فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حسرت حسرت حسرت زندگیم شده حسرتتت💔💔💔💔💔💔توروخداااااااااااااااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعااااااااااااااام کن 💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو  اتیش زد 😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تجربشو خودم ندارم ولی میدونم جوابهتویوتیوب شیخ کاوه هم جالبه

ممنونم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حسرت حسرت حسرت زندگیم شده حسرتتت💔💔💔💔💔💔توروخداااااااااااااااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعااااااااااااااام کن 💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو  اتیش زد 😭

دوستان داخل میلی گلد عضو بشید وبه هردومون 5 میلی طلا میده که پولش همون موقعه میتونیم هردو برداشت کنید. به نفع هردومونه.حین عضو شدن کد معرف منو بزنید معتبره. اینم کد من

milli-6u7qi

2805
بابا ابجی ولکن حرف مردمو تو شاید باعث بشی دو نفر نجات پیدا کنن من الان چند ساله مریضم حس میکنم مریضی ...

دعانویس نمیخوام پاش تاپیگم باز شه بیشتر بدتر میشه تا بهتر دعانویس معلوم الحاله از کجا معلوم جادوگر نبود بقیه رو بدبخت نکرد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

توزوخدا بگو چیکارکنم

نمیدونم دورت بگردم😔😔 میگن تا باطل نشه. هست. اثراتش ولی بایسری کارها مثل سوره ی بقره. ووووو.  اینا سبک بشه 

بازم.  توسل کن ب همین سوره.  میگن غسل فلق. انجام بدید.      هرشب توخونتون بذار سوره ی بقره رو پخش بشه

ماحتی.  انقدر می‌ترسیم ک حتی باطل سحرهم نرفتیم.  سپردیم بخدا.   الهی خدا.  نشون بده.  ب اونا و ما قدرتش و

ایه رو به من بگو ایه همون حرفی که میگید

حفظ نیستم صبر کن پیداش کنم

ای پانتورک! ای پانکورد! و ای پان لر! و در آخر ای تجزیه طلب ک دنبال دزدیدن اصالت بقیه ی قوم ها هستی و حتی سندی هم نداری !ای کسی ک دنبال تفرقه انداختن بین قوم های عزیز ایران هستی !ای کسی ک دنبال تفرقه انداختن بین افرادی ک آیین و اعتقادات متفاوتی دارن هستی! برو دنبال پدر واقعیت بگرد ای بی وجود بی وطن👋
خدا لعنت کنه خدا از رو زمین بردارتشون الهی امین

مرده سه چهار ساله با دوتا بچه،اسیر شده یکی سه ساله بود یکی شش ساله،الان بزرگ شدن ولی هیچ جوره کار ازدواجش جور. نمیشه هر جا رفتن گفتن بختش بسته شده،شنیدیم ژنه رفته پیش دعا نویس سیستان بلوچستان از اونجا دعا گرفته

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌
والا ریخته دور و اطرافم .تو دوست و رفیق و.....خلاصه یه ادم بدبختم هستم .ولی خب هیچوقت فکرم نمیره این ...

چی بگم والا. ماهم. اعتقاد نداشتیم  وبهش فکر نمی‌کنیم ولی. ول نمیکنن. 

💔😞

شمع بزن جانم

شمع چی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معنی صفحه ۱۶ سوره بقره رو بخون تا بفهمی

چیه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مرده سه چهار ساله با دوتا بچه،اسیر شده یکی سه ساله بود یکی شش ساله،الان بزرگ شدن ولی هیچ جوره کار از ...

لعنت بهش لعنت

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2810