2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805
من خودم گرون خریدم ، ولی امیدوارم اینقد پایین بیاد که همه بتونن بخرن ، بی چاره عروس و دومادها

دقیقاااا بیچاره ها گناه دارن ی حلقه ۳ گرمی فامیلمون خریده فک کنم حدودا ۲۱یا ۲۲میلیون پولش شد

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬

من ۴۸۰۰ طلا خریدم 

اما امیدوارم انقد بیاد پایین ک بتونیم کلی بخریم 

کاربرقدیمی  رستا کوچولوام هستم ، تعلیق شدم تازه وارد نیستم ،نه ب تعلیق   نی نی یار لطفاً کاربریمو بهم برگردون ،اعصاب منو خورد نکن 

انشالله که پایین بیاد همه بخرند 

من تا  آخرین روز  افزایش قیمت هم خریدم اما پشیمان نیستم 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د

برید عضو میلی گلد بشید واونجا که زده کد معرف کدمنو بزنید به هردو۵ میلی طلا میده که پولشو همون موقعه میشه برداشت کنیم بنفع هردومونه از بازار دانلود کنید برنامه ش رو

اینم کد منهmilli-6u7qi

2809