2777
2789
عنوان

رابطه در دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 2243 بازدید | 137 پست
بعد عقد آدم تازه ایرادات طرف مقابل و خانواده ش ‌‌میبینه مثلا من بعد از عقد فهمیدم چقدددر شوهرم وابست ...

بعد اگه رابطه نداشته باشی عقد باشی راحت میشه طلاق گرفت؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805

بستگی به همسرت داره عزیزم 

هر کس تجربه خودش رو میگه 

ما خودمون رابطه داشتیم و مشکلی نداشتیم از این بابت عروسی هم یک ماه زودتر. از موعد مقرر گرفت  

حالا یکی هست شوهرش بعدش اخلاق های بدش رو میشه 

یکی میگه همسرم بعد رابطه  تمایل نداشت به گرفتن عروسی 

یکی خانوادش خیلی حساس هستن و دچار استرس میشه 

شرایط هر کس متفاوت هست 

باید ببینی خودتون چه مدل هستین 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

بستگی به طرف داره ما تو دوستی رابطه داشتیم چند بار سفر رفتیم الان عقد کردیم 5 ماه نشون بدیم تازه عقد کردیم همسرم قبل عقد خونه خرید تابستون عروسی میگیریم اگه بشه 

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ
اصن با اینی ک خاله هات گفتن کاری ندارم ولی خدا ب خودت ک عقل داده؟دوران عقد برای اشنایی هست نه تمام ک ...

اخه ما یک سال دوستیم ۶ماه نامزدیم عقد واسه ما شناخت نیست که ولی بازم ی درصد اخلاق افتضاح داشته باشه بدرد آدم میخوره 

اونا دوبار سقط کردن ولی ب من این پیشنهاد میدن دلیلی براش ندارن فقط تا منو میبینن باهم نخابین رفتن رو ...

خب دلایلش را بالاخره موضوع خصوصیه زیاد باز نکردن

مرد ایرانی روش زیاد میشه و از لحاظ خرید عروسی و مراسم شاید کم بزاره ،در واقع خرش از پل گذشته

به این داستان عادت میکنه تا خونه تون آماده بشه دردسره

معمولا اینجور مواقع فاصله زمانی عقد تا عروسی بیشتر میشه مرد انگیزه اش کمتر میشه

شما نسخه خودتو برای همه نپیچ عزیز شوهر شما مرد بوده و پایبند اما نامرد خیلی‌ زیادهنمونه داشتیم تو دو ...

اتفاقا منم چند تا از دوستام مثل همون کاربر ازدواج کردن خیلی خوشبختن 

ولی حرف دومت اره درسته یکی از دوستام سنتی ازدواج کرد تو عقد رابطه داشت پسره گفت هرزه ای بعدش ازدواج کردن ولی زندگی ندارن 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 

اول اینکه احتمال بارداری خیلیه 

طرف ما میگن عروس و داماد تا وقتی عقد هستن حیا و حرمت خونه ی پدرشون رو نگه دارن 

و اینکه جدا از اون احتمال بارداری زیاده و سخت 

دیگه برای اینکه عروسی بگیره انچنان مشتاق نیست و با خودش میگه من که همه جوره دارمش (البته منظورم این نیست که عروسی فقط رابطه جنسی نه اینجور نیس کلی گفتم)

بعد اینکه تا دعوات شد یا بحث بدی پیش اومد حتی بخوای بترسونیش برمیگرده بهت میگه تو زن من شدی فلان خدایی نکرده خواستی جدا بشی اسمش تو شناسنامت میمونه 

ولی باکره باشی پاک میشه

از طرفی وقتی میتونی با معاشقه و...راضیش کنی دلیلی نداره تو عقد رابطه کامل برقرار کنی 

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...

چون ما عقد یجوز دوره ی شناخت میدونیم رابطه هم نداریم اگر به طلاق رسید برامون بد نشه و اسمش پاک بشه از شناسنامه 

ممکنه باردار بشی خانواده کنار نیان اذیتت کنن یا خانواده دوماد گردن نگیرن عزت نزارن و تیکه بندازن و تحقیر بشی یا بدون عروسی ببرنت 

هم اینکه دوماد بدون خرج اصافی خونه زندگی داره تامین میشه عجله ای واسه جمع وجور کردن خودشو زندگیش نداره 

و‌ اینکه راحت اذیتت کنه و عروسی نگیره و بخاطر آبرو(چون برای خیلی خانواده ها بکارت دختر مهمه)طلاق نتونی بگیری بسوزی و بسازی 

اخه ما ی سال دوستیم ۶ماه نامزد

خوب تو این مدت،با هم توافق نکردین؟بهتر بود صحبت میکردین با هم و به توافق میرسیدین...

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

2809