2777
2789
عنوان

رابطه در دوران عقد

2244 بازدید | 137 پست

سلام 

اینکه میگن اگه رابطه داشته باشی طرف دیگه کاری برات نمیکنه بزارید کنار جز این چه معایبی داره 

من نامزدم همه خاله هام ۲_۳،سال عقد بودن هرشب پیش شوهرشون خابیدن حالا هی منو میبینن میگن وای خیلی بده اشتباه مارو نکن از اول راه نده 

حالا سوالم اینه مشکلش چیه ؟؟؟

از خاله هات بپرس 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

مردای ایرانی رو اگه زود جلوشون وا بدی بعدا خیلی سرت شیر میشن

خانومای متاهل یه چیزای میدونن که مجردا و عقدیا هنوز بهش نرسیدن

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2804
مردای ایرانی رو اگه زود جلوشون وا بدی بعدا خیلی سرت شیر میشنخانومای متاهل یه چیزای میدونن که مجردا و ...

منم گفتم اینجا بپرسم 

اره خودمم دوست ندارم ولی نمیدونم چ بهونه ای ب اون بگم 

خوب عزیزم منظورشون اینکه شما هم بخواب ولی اصل کاری بمونه بعد عروسی بهتره

اونا دوبار سقط کردن ولی ب من این پیشنهاد میدن دلیلی براش ندارن فقط تا منو میبینن باهم نخابین رفتن رو مخم

من مجردم ولی گاهی به این فکر میکنم که اگه خدای نکرده یه درصد متوجه یه اخلاق بد همسرت تو نامزدی بشی،و جدا شدی،

ممکنه موقعیت های بهتر رو از دست بدی...

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

منم گفتم اینجا بپرسم اره خودمم دوست ندارم ولی نمیدونم چ بهونه ای ب اون بگم

هیچ بهانه ای رک حرفتو بزن

بگو کامل میخوای باشه عزیزم یه شب عروسی

حالا دیگه خودت ببین کی میشه

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

نمی دونم والا من این حرفا رو درک نمی کنم،،آدم داریم تا آدم.

از تماااام شیرین زبونیا،اولین قدمی که بر می داره،حسِ خوب اولین بار که بابا و مامان می گه،اولین باری که دندون در میاره،اولین باری که میره مدرسه و چشم می دوزی به پشت سرش و فقط نگاهش می کنی می گذرم و می گم حسِ خوب پدر و مادر شدن وقتیه که پسر یا دخترت بدونه که می تونه راجع به همه چیز باهات حرف بزنه،بدون ترس،بدون دلهره،بدون خجالت و بدون نگرانی....////                          پرسید:حضورش به چه ماند؟🤔گفتم:به شنیدن صدای آدمی که در غربت،به زبان مادریَت سخن بگوید!!😍😍////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....

اولا که اون رابطه احساسی وقشنگ دوران نامزدی ازبین میره چون کامل بدستت آورده دیگه هیجان اولیه براش معنا پیدا نمیکنه نمیگم رابطه صفر من فردای عقدم رابطه داشتم البته درحد معمولی نه اصل کاری بعدم تواین راه ممکنه هزار جوررررر خدایی نکرده اتفاق بیوفته که مجبوری به خاطر اینکه همه چیو ازدست دادی بیخیال بشی بگذری کلا خوب نیست ازهر لحاظی که بخوای فکرشو بکنی 

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید) 
2809