2777
2789
عنوان

درد جدایی رو چطور کنار اومدید لطفاً همه بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 712 بازدید | 87 پست
منم عقد کرده بودممیدونی یه وقتایی سخت میگذره که روحت بزرگ بشهمطمئن باش با این تجربه تو زندگیت چند بر ...

باشه عزیزم احتمالا تا یک ماه دوری کنم حالم رو به بهبود میره فقط نباید سمتش برم...صبوری میکنم ولی فراموشش میکنم یجوری ک انگار هیچوقت وجود نداشت 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805
منم دارم جدا میشم ، خیلی سخته میتونم بپرسم چی بهش گفتی تو پیام

بهش پیام داد بیا حرف بزنیم خودمون رو از این وضعیت خلاص کنیم حتی گفتم خودم تاکسی میگیرم میام شهر شما نیم ساعت فاصلمونه انقد خودمو خار و خفیف کردم 

الان مجردی!؟؟ فقط اومده بود برینه تو زندگیت منم نامزدیم جدا شدیم بعد یکسال خیلی عذابم داد خیلییی

الان مجردم ولی قول داده بودم به خودم ازدواج نکنم ولی یجورایی مجبورم دوباره ازدواج کنم اگه کیس مناسبی بود

بهش پیام داد بیا حرف بزنیم خودمون رو از این وضعیت خلاص کنیم حتی گفتم خودم تاکسی میگیرم میام شهر شما ...

بعد اون چی گفت ؟ 

اصلا بهش پیام نده زندگی که تموم شده دیگه نباید رفت سراغش 

فراموش میکنی خیلی سخته اولش درد زیادی میکشی بی قراری زیاد دلت برای خود سابقت تنگ میشه برای اون ادم ب ...

اره فداتشم باید صبور باشه حدودا یک ماه طول می‌کشه تا رو به بهبودی برم اگ خودم سمتش نرم و کرم نریزم تو پیجش ...عکساشو پاک کردم آنفالوش کردم دیگ هم غلط بکنم سمتش برم باید خوب بشم تا بازی عوض بشه و دیگ جواب منفی رو بدم بهش 

2809