2777
2789
عنوان

کاش بتونم طلاق بگیرم کاش زندگی دکمه ی به عقب برگشتن داشت

| مشاهده متن کامل بحث + 1528 بازدید | 103 پست
منم همیشه میگفتم یک ثانیه هم تحمل نمیکنم ولی نمیدونم چرا دارم تعلل میکنمبله خیانت ربطی به مذهبی و ای ...

مهتاب عزیزم 

فقط این رو بهت میگم ، با خدا معامله کن 

دلت اروم میگیره 

از پیام هایی ک گزاشنی ، احساسی ک داشتم این هست ک زندگیت برات مهمه ، دنبال راهی برای ارامش هستی 

با خدای خودت تو خلوتت معامله کن ازش بخواه ک به دلت ارامش بده یا تو خواب بهت وسیله ی ارامش نشون بده 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی سخته ب نظرم من مردها ارزش اینچ ندارن ک آدم لخاطرشون خانواده ش رو ول کنه بره شهر دیگه

میدونید من به خاطر اینکه کسی که سالیان سال به پاش موندم با اینکه دختر روستا بودم و عشق و عاشقی خط قرمز روستا بود بهترین موقعیت ها را رد کردم تا بهش برسم یهو همه جا خبر پیچید فلانی ازدواج کرد   یهو انگار زمین منو بلعید غرق شدم من به خاطر یک پوز خندی که طرف بهم زد بعد ازدواجش همه چیو‌گذاشتم از شهر خودم رفتم گیر بدترین آدم رو زمین افتادم 

2804
مهتاب عزیزم فقط این رو بهت میگم ، با خدا معامله کن دلت اروم میگیره از پیام هایی ک گزاشنی ، احساسی ک ...

ممنونم عزیزم.من معتقدم بالاخره باید فکر پدر و مادر و خانواده رو هم کرد.درسته مهم تر از همه خودمم ولی اونا هم گناهی ندارن.من حتی عذاب وجدان اینده ی شوهرمن دارم

یک ساله و نیمه از خدا میخوام تو خواب یه راهی بزاره جلوی پام هیچی هیچی.حتی دوشبه سفت و سخت به حضرت زهرا توسل میکنم ولی هیچی

از خدامیخام دلت آروم شه جدا نشو دلتو صاف کن خدا بهت صبر بده میدونم خیلی سخته جات نیستم ولی خب مشخصه ...

قسم خورده.به مام افتاده.گریه کرده.خودش رو کشته.تا کربلا هم رفتیم ولی من انگار دل سنگم

ممنونم عزیزم.من معتقدم بالاخره باید فکر پدر و مادر و خانواده رو هم کرد.درسته مهم تر از همه خودمم ولی ...

خدا همیشه کنارت هست ، ازش بخواه تا زندگی و دلت رو اروم کنه ، ایمان داشته باش ک میزاره راهی جلوت ، شاید داره بهت صبر رو نشون میده ، شاید داره میگه صبر کن ، الماس باارزش تری هست ک باید همسرت کشفش کنه ...

الان ک برات نوشتم یادم اومد خیلی وقته باهاش درد و دل نکردم و نگفتم بهم راه نشون بده در رابطه با خانواده همسرم 

مهتاب مهربونم مطمن باش خدا همراه دلت هست و درست میشه 

من تا حالا چنین غمی رو تجربه نکردم.با اینکه سختی زیاد دیدم

هعی 💔 

قلبت شکست که کسی که بهش عین چشات اعتماد داشتی مذهبی بوده 

بیاد ناشناس برای دختر عموی خودش پیام عاشقانه بفرسته 

حق داری 

2809