2777
2789
عنوان

همین الان چ پوشیدین و لباساتون چ رنگیه عکس بدین😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1569 بازدید | 103 پست

فعلا تیشرت صورتی با طرح اسنوپی و شلوار کرمی ساده

ولی دارم فکر میکنم الان که میخوام برم سرکار کدومو بپوشم؟

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره الانم بااین لباس دمپخت گوجه میپزی وسالاد شیرازی درست میکنی..تصورش کردم بااین لباس چهار زانو په ...

🤣🤣🤣

#عضو اکیپ  سوگولی های سایت         الهی جرم کنم شاید پلیسم تو باشی:)🥺🤲😂     این گلو 👈🌹رفیق عزیزم هدیه داده منم یادگاری نگهش میدارم همینجا @محدثه۱۴۰۱😊😍 این کیک و👈🍰 دوست عزیزم @آوا_هسدم هدیه داده منم یادگاری نگهش میدارم همینجا 😍😊

2805
من از این با کلاس ترشو دارم کجاااایی پری خانوم

نه عزیزم دروغ نگو

ما ماهی 700 میلیون درآمدمونه

این کاربری دست سه تا دوست هست🩷💚🩵بله ما شماره نداریم بدبختیم بیچاره ایم تعلیقی هستیم

نه عزیزم دروغ نگوما ماهی 700 میلیون درآمدمونه

برو بابا فیکی ما ۱ میلیارد 

#عضو اکیپ  سوگولی های سایت         الهی جرم کنم شاید پلیسم تو باشی:)🥺🤲😂     این گلو 👈🌹رفیق عزیزم هدیه داده منم یادگاری نگهش میدارم همینجا @محدثه۱۴۰۱😊😍 این کیک و👈🍰 دوست عزیزم @آوا_هسدم هدیه داده منم یادگاری نگهش میدارم همینجا 😍😊

یه شلوار گل گلی با یه نیمتنه ابی🤭 ولی بابام دو تا شلوار پشمی و یدونه بافت گنده پوشیده😂🥹

منطقه ما دیگه هوا سرد شده ولی خب چون عادت به هوای سرد دارم دیگه همینطور میگردم تو خونه 

🤍.
آره الانم بااین لباس دمپخت گوجه میپزی وسالاد شیرازی درست میکنی..تصورش کردم بااین لباس چهار زانو په ...

نه عزیزم

من لب به سلد شیرازی نمیزنم

فقط سیر ترشی

این کاربری دست سه تا دوست هست🩷💚🩵بله ما شماره نداریم بدبختیم بیچاره ایم تعلیقی هستیم

2809