2777
2789
عنوان

همین الان چ پوشیدین و لباساتون چ رنگیه عکس بدین😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1569 بازدید | 103 پست

این لباسم🤣

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805

تیشرت زرشکی شلوار مشکی 

خدایا یا منو لاغر کن یا بقیه رو چاق😐😂....هدفمو تو امضام می‌نویسم که هر روز ببینمش عزیزم توروخدااااا رژیمتو ول نکن دقیق یه ماه و نیم مونده تا شب یلدا توروخدا لاغر شو 😐چه وضعشه خدایی هی رژیم هی ورزش از اونور هی شیرینی و شکلات.....بسه دیگه خسته نشدی لاغر شو برا شب یلدا یه پیرهن خوشگل بپوش برو مهمونی همه کف کنن....اگه شب یلدا امضامو خوندین بهم بگین لاغر شدی یا نه😁وزن فعلی 83 روز 16 آبان...هر چقدر با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen

این لباس تنمهمن خیلی باکلاسم😎😎😎این تازه لباس خونگیمهخیلی پولدارو باکلاسم

من از این با کلاس ترشو دارم کجاااایی پری خانوم

#عضو اکیپ  سوگولی های سایت         الهی جرم کنم شاید پلیسم تو باشی:)🥺🤲😂     این گلو 👈🌹رفیق عزیزم هدیه داده منم یادگاری نگهش میدارم همینجا @محدثه۱۴۰۱😊😍 این کیک و👈🍰 دوست عزیزم @آوا_هسدم هدیه داده منم یادگاری نگهش میدارم همینجا 😍😊

بافت گپ طوسی  تا بالای زانو بی شلوار

وقتی بلد نیستید وفادار بمونید بهتره ازدواج نکنید 🙂هیچوقت خودتوبا جمله ی "دوستم داشت" گول نزن ادم کسی رو که دوست داره اذیت نمیکنه ادم کسی رو که دوست داره رها نمیکنه ادم کسی رو که دوست داره دور نمیزنه ادم کسی رو که دوست داره خسته نمیکنه ادم کسی رو که دوست داره گریه نمیندازه ادم نمیتونه از کسی که دوست داره بی خبر باشه آدما به اندازه ای که دوستتون دارن میبیننتون. بیتوجهی، دلیلی جز دوست نداشتن نداره بیخود خودتونو گول نزنین....‏🥺 باور کنید انقدر دختر پسر مجرد هست که مجبور نیستی مثل قحطی زده ها بری  سراغ مرد و زن متاهل ،،حس برنده بودن قدرت و جذابیت رو جای دیگه شکوفا کن نه وسط زندگی یکی دیگه 🥴🥱اینو یه جا پین کنید ،بنویسید که جلوی چشمتون باشه و دقیقا توی تمام روابط دوستی، اجتماعی، عاطفی و حتی خانوادگیتون هم پیاده کنید؛ حتی اگر برای مردم دراز بکشید، تا از رویتان رد شوند،بسیاری از آنها شاکی خواهند بود که به اندازه ی کافی پهن نیستید!مراقب باشید که وقت و انرژی با ارزش خود را فقط برای افرادی خرج کنید که ارزشش را دارند🌍💫من کلمه‌ی چرا رو کلا برای یه سری آدما به کار نمیبرم مثلا نمیام بگم :چرا رفتی چرا زنگ نمیزنی چرا دیگه دوستم نداری چرا بهم خیانت کردی چرا...چون معتقدم کسی که واقعا دوستم داشته باشه میاد و نمیره و اگه مشکلی هم باشه هرجور که شده حلش میکنه نه اینکه کاری کنه کل زندگیم بشه چرا..

مثل سریال‌های ایرانی میخوان بگن پولدار و با کلاسه تو خونه لباس مجلسی با کفش پاشنه ۲۰ سانت میپوشه 🤭

آره الانم  بااین لباس دمپخت گوجه میپزی وسالاد شیرازی درست میکنی..تصورش کردم  بااین لباس چهار زانو پهن شدی سالاد خورد میکنی😂😂

پارسا پسرمامان😍
2809