2777
2789
عنوان

تیکه مادرشوهرم راجب حلقه

| مشاهده متن کامل بحث + 1396 بازدید | 116 پست

خوشبحالت حالا شوهر من چون حلقه من برلیان داشت برای اونم باید سنگ وسطش برلیان داشته باشه.دستای من کوچیکه برای اون دوبرابر قیمت حلقه من شد🙄🙄🙄اگه نامزدت راضیه اصلا نمیخوای بگیری چیزی دیگه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قبل از پذیرش یه چیزی از خودت بپرس ایا دلیل داره و ثابت شده است؟دقیقا طلا چه مشکلی واسه مرد داره 

Enfj.ملی گرا.حامی محیط زیست،حیات وحش و حقوق بشر🌱🐋                                                                      
2805
فک کنم موقع نماز خوندن نباید طلا داشته باشن این همه آدم طلا گرفتن ینی برا همشون حرام شد🫤

نه کلا طلا برای مرد حرام هست

خب هر کس اعتقاد خودش رو داره

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
فک کنم موقع نماز خوندن نباید طلا داشته باشن این همه آدم طلا گرفتن ینی برا همشون حرام شد🫤

نمیدونم اخه میگن کلا مرد نباید طلا بندازه

چه میدونم بابا گیر کردم منم😂😂

اره موقع نماز اگر طلا باشه باطل مبشه

جواب پس دادن نه به معنی بی احترامی بلکه دفاع از خوده

باید میگفتی مامان جون این ایده ی خود پسرت (اسمش) بود، و از اونجایی که طلا برای مرد ضرر داره و حرامه ما گفتیم نقره سفارش بدیم که چندان تفاوتي با حلقه ی من نداشت 

وگرنه ارزش پسرت برای ما خیلی بیشتر از چند گرم طلاست! 

خب الان اینطوری که بدترهانگار زیر بار منت اونم

عیبی نداره

نذار شوهرت دهن بین و دم دمی مزاج بشه

اگه الان کوتاه بیای دفعات بعد هم تا کسی چیزی بگه شوهرت توقع داره تو عوض بشی

تو با مشورت و نظر شوهرت اینکارو کردی پس الانم باید خودش مسئولیت حرفشو گردن بگیره و بگه خودم اینجوری خواستم

وگرنه بعدا هم نمیتونی رو بقیه حرفاش حساب کنی

{ خانم هستم }
اینا مذهبی ان طلا برای مرد حرامه. ضمنا مرد باید تو ازدواج خرج بکنه نه زن. زن هر چی گرفت مرد باید مت ...

دوتا حلقه میخریدن یکی طلا یکی هم نقره 

کی میگه ؟ هر دو طرف باید خرج کنن 

نمیشه همه چی به دوش مرد باشه ک 

رسم طلا خریدن برای داماد از قدیم هم رسمه 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
ولی جدا از اینا حلقه مشکی دلگیر نیست؟!

اتفاقا رنگای دیگه‌ش رو هم ددیده بودم ولی فقط این رنگ هم به طلایی و هم به نقره ای میومد

از طرفی همسر من خیلی به تیپ و ست و اینا اهمیت میده

مثلا اگر قرمز میگرفتم هیچوقت نمینداخت چون میگفت به تیپم نمیاد😂🤦‍♀️

2809