2777
2789
عنوان

تیکه مادرشوهرم راجب حلقه

1407 بازدید | 116 پست

حلقه ای که برای ازدواج انتخاب کرده بودم یه چیز خیلی خاص بود. یه حلقه ساخته شده از عقیق سیاه که تیکه وسطش خالیه و رگه های حالت شاخه درخت داره و روش رو سنگ کوارتز میپوشونه

اینو ما سفارش دادیم و برامون درست کردن که خب اتفاقا هزینه‌ش هم خیلی بالا شد چون چیزی که میخواستیم ضریفکاری زیاد داشت

اون رگه های شاخه مانند از جنس طلاعه مال من ولی برای همسرم نقره گرفتیم چون طلا واسه مرد حرامه

کلا دو گرم هم نمیشه اون تیکه که بخوایم بگیم خیلی روی قیمت حلقه تاثیر داشته

دیشب مادرشوهرم یهو شروع کرد تیکه انداختن که چرا ما نقره گرفتیم

🤐😐🤐😐🤐😐

یه بحثی افتاد به شوخی شوهرم(البته هنوز عقدیم ینی نامزدمه) برگشت گفت من ارزشم خبلی بالاس باید واسم خرج شه😂😂

یهو مادرش گفت فلا که ارزشتو نمیدونن واست نقره میگیرن

من همینجوری موندم. میخواستم جواب بدم یهو دیدم نامزدم داره یه جوری نگاه میکنه که ینی توروخدا هیچی نگو.

منم خودمو زدم به نفهمیدن که مثلا منظورتو نگرفتم.

گفتم الان دهن به دهن بزاریم رومون تو هم باز میشه و بعدا حرفای بدتری بهم میزنه.

حالا میخوام برم یه چیز گرون قیمت بگیرم برای نامزدم که بدونه ما گشنه نیستیم و قصدمون مالی نبود🤦‍♀️🤦‍♀️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اهمیت نده و الکی نرو بگیر چون اون بازم حرف خودش رو میزنه

طلا برای مرد حرام نیست ولی میگن بهتره استفاده نشه حلقه ک کاری نمیکنه منظور طلای زیاد برای مرده ک میگن خوب نیست ن دوگرم

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"
2804

فک کنم موقع نماز خوندن نباید طلا داشته باشن این همه آدم طلا گرفتن ینی برا همشون حرام شد🫤

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد

ن اینکارو نکن اینجوری بهش یاد میدی ک همیشه با تیکه انداختن بهت حرفش به کرسی بشینه....با همسرت صحبت کن بگو به احترام تو من جواب مادرتو ندادم...ولی تکرار بشه نمیتونم قول بدم سکوت کنم....من در شان خودش جواب میدم...و تاکید کن به شوهرت ک مگ خودت بچه ای که مامانت دخالت میکنه

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
2809