2777
2789

دیروز داشتم ب اابجیم در مورد داییم حرف میزدم.تاپیکشو پریروز اینا زدم راجع بهش . همه ام گفتن خدا فلانش کنه و اینا.دلم برای زنداییم سوخته بود. ابجی بزرگم گفت داییم قبلا  به همه گفته بود ک زنش خیلی اذیتش میکنه. داییم سرهنگ بازنشسته س. و یه سمت مهمی هم تو یه سازمانی داشته ک نمیشه بگم . وضعش توپه. اینا چیزاییه ک داییم گفته‌ . میگه زنش اصلا غذا نمیپخت اشپزی نمیکرد. همیشه میگفت ارزو داشتم بیام خونه ببینم یه قورمه سبزی یه فسنجونی چیزی پخته باشه ‌ میگه زنش از بیرون غذا سفارش میداد فقط هم برای خودش جلوی این میخورده تنهایی. میگفت زنش همیشه قهر بوده و این کارو میکرده. میگفت من بهش هر ماه کلی پول میدادم ولی این زن بازم میرفت سرخیابون وای میستاد مسافر برای ویلای خالی داییم میبرده پول بگیره. میگه ابروی منو برده بود هر چقدر میگفتم نکن بهت پول میدم گوش نمیکرد . میگفت خونشون همیشه بهم ریخته و کثیف بود . هیچ وقت ب بهداشت و نظافت خونه نمیرسید. میگفت ادم سردیه و کلا ازم دوری میکنه ‌. بعد بهش میگفته سرد نباشه اون اهمیت نمیداده اینم بهش میگفته پس من میرم زن میگیرما . اونم میگفت کی ب تو زن میده. میگه همیشه میگفت هیشکی زن تو نمیشه مسخره میکردتش . داییمم میگه من موندم بچه هام بزرگ شدن . سه تا پسرن . برای هر سه خونه ماشین و مغازه خرید . عروسی گرفت . بعد رفت یه خانوم ۴۰ ساله رو صیغه کرده . الانم داره زن داییمو طلاق میده . بعد اونو بگیره. یک سال میشه از خونه رفته با اون دختره زندگی میکنه . پسرداییام همش مامانشون زورشون میکنه برید ب زور بیارینش. اونام رفتن ولی برادارای دختره اونارو کتک زدن انداختنشون بیرون. داییم یه بار رفته بود مجلس ختم یکی. پسراش ریختن اونجا کتکش زدن. داییم گفت زنش دروغ میگه که من هیچی بهش ندادم . گفت من یه خونه رو زدم ب نامش الکی خودشو مظلوم میکنه بگه ب من فقط دارم ۱۰۰ میلیون مهریه میدم. اخه زنش ب منم زنگ زد گریه کرد به همه ام داره زنگ میزنه گریه میکنه میکه اون هیچی بهم نمیده‌ ‌ 

طولانی شد 

ب نظرتون داییم حق داره ‌‌؟

الان داییم ۶۰ سالش میشه .  ولی خیلی سرحال و جوونه 😄فیلشم تازه یاده هندوستان کرده 

منم خداییش قبلاها هر وقت خونشون میرفتم خیلی کثیف و بهم ریخته بود. یه بار رفتم اومد غذا درست کنه حالم بهم خورد اصلا قابل خوردن هم نبود. اصلا اهل خونه داری نبود . داییمم میگه ظاهری با همه مهربونه ولی تو خونه همیشه بددهن بوده 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی طولانیه حق میدم

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق

2805

پسر عمومم واسه همینا زنشو طلاق داد

دختری از دیار اهواز🫠                         کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

آره بخدا تو هر سنی باشید دیدید نمی‌کشید خودتونو خلاص کنید از شر رابطه 

یه خانمه تو اینستا داشت می‌گفت از شوهرم چه روزایی که دیدم دخترامو سر سامون دادم و بعدش خودم با خیال راحت طلاق گرفتم

ما هیچ گاه به امروز برنمیگردیم هر چه را لازم است بردارید🫴🏼

حق و کامل به دایی تون میدم.

چقدر همسرش سم بوده.

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم"                   صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                                                                              🦋 مَن 🦋 هَمیشـہ وَ هَر لَحظـہ🤍 قَهرَمانِ 🤍 زِنـבگیمو تو آیینـہ میبینَم...♥️🦋🤍  

الان زن داییم تو ۵۵ سالگی داره تنها زندگی میکنه . داییمم ولش کرده رفته مازندران با اون خانومه زندگی میکنن . تازه قراره طلاقش بده منتظر حکمن . مهریه اشم ب روز کرده دادگاه داییمم یخواد مهریه شد بده جداشن ‌ ولی زنداییم داره ب همه زنگ میزنه گریه ک من دوسش دارم باید برگرده 

باید حرفای زندایت رو هم شنیداین جوری یه طرفه هر کی به قاضی بره راضی بر میگرده ،صد درصد اونم یه چیزایی تو زندکی دیده از داییت اینجوری شده

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

منم چند وقته دست و دلم به کار خونه نمیره و زندگی درب و داغون 

اون روز فکر می کردم لیاقت شوهرم یه زن کدبانو و همه چی تموم

ولی به خودم اومدم دیشب ظرفا رو وایتکس زدم

گازو پاک

امروزم میخوام آشپزخونه رو بریزم بیرون

تو نی نی سایت  همه قدا بالای 170  وزن 65  هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی   نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر  بد و بی کلاس  خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری  همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن  آنجلینا جولی  هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎  اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭  آهان یه چیزی هم یادم اومد   عاشق عکسن  حتی اگه عکس ملحفه  سفیدباشه  تازه کلی کو  کو   هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز  در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه   معتاد شده شدید  هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام  😆     نی نی سایت   سرزمین عجایب 😜
2809