2777
2789

سلام دوستان میخوام خونه موهام رو رنگ کنم پایه موهام روشنه ۹ هستش، البته ریشه موهام دراومده،

معمولا رنگ مو ترکیبی خوب درمیاد به نظرتون چه ترکیب رنگ مویی بزنم و چه برندی باشه؟ 

خودم رنگ بژ رو خیلی دوست دارم.

🌱

اگه موهات دکلره داره که هر رنگی میتونی بزنی البته به جنس موهات بستگی داره

همون بژ  یا کنفی یا بیسکوییتی و واریاسیون بنفش میتونی بزنی

یا دودی و طلایی و واریاسیون بنفش

اگه با دودی قرمز یا نارنجی میشه موهات مث موی من کمی زیتونی هم اضافه کن.

مرنج و مرنجان♡

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
اگه موهات دکلره داره که هر رنگی میتونی بزنی البته به جنس موهات بستگی دارههمون بژ یا کنفی یا بیسکویی ...

هرموقع میرم ارایشگاه بژ خوشرنگی درمیاره اما نمیدونم چه ترکیباتی استفاده میکنه جنس موهامم نه نازکه نه زخیم حالت داره و تقریبا پرپشت.

🌱

هرموقع میرم ارایشگاه بژ خوشرنگی درمیاره اما نمیدونم چه ترکیباتی استفاده میکنه جنس موهامم نه نازکه نه ...

با شامپو بنفش ک میزنن زردی رو میگیرن و بعدش رنگ ترکیب میزنن مث اینا که گفتم الان دکلره هات چ رنگیه؟

مرنج و مرنجان♡
اگه موهات دکلره داره که هر رنگی میتونی بزنی البته به جنس موهات بستگی دارههمون بژ یا کنفی یا بیسکویی ...

چه برندی بگیرم خوبه ؟ یه برند ترک دارم برای ابروهام استفاده میکنم  اینه 

🌱

رنگ شیرنسکافه ایم قشنگه سرچ کن جزو رنگهاییم هست که ترکیبش موجوده نیازی نیست ترکیب کنی.

یک سوال دیگه چند دقیقه باید بزارم رنگ بمونه که هم آسیب نبینه هم رنگ بگیره ؟ فکر میکنم ۴۰ دقیقه کافی باشه

🌱

چه برندی بگیرم خوبه ؟ یه برند ترک دارم برای ابروهام استفاده میکنم اینه

خب همینو میتونی استفاده کنی

تو نت سرچ کن ترکیبی که دوس داری چیه مکملش استفاده کن

منم زیاد رنگ ترکیبی استفاده میکنم دودی و طلایی میشه بژ میتونی طلایی بخری. البته شامپو بنفشم مجدد میگم بزن ک زردی بد نداشته باشه یا تو ترکیب رنگت یاسی یا مرواریدی  یا بنفش کمی اضافه کن

مرنج و مرنجان♡
یک سوال دیگه چند دقیقه باید بزارم رنگ بمونه که هم آسیب نبینه هم رنگ بگیره ؟ فکر میکنم ۴۰ دقیقه کافی ...

به ریشه موهات که نمیزنی از جایی که دکلره ها هست بزن و نهایتش ۴۵ دقیقه بذار بمونه 

موهای من مثلن زودتر رنگ میگیره زودتر از ۴۵ میشورم

مرنج و مرنجان♡
2809