2777
2789

ما هیچ وقت دونفره نرفتیم

یا خانواده خودم بودم یا شوهرم

یاهم فامیلا و غیره

اصلا تو کتش نمیره وقتی میگم دونفره انگار دارم میگم من از همه متنفرم و تنهایی باهم بریم😐😐😐😐

اینجوری نیست

نمیدونم چطور بفهمونمش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2804

همسرم انتخابش سفره دونفره ست اصلا عاشق دونفری بودنه اما من گاهی میگم‌ خونوادگی بریم پدر مادر خودش یامادر من اون اکثرمواقع در تلاشه ک بگه خونوادگی ن دونفره بریم🤣

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉

ما همیشه با خانواده همسرم میرفتیم یبار وقتی همه جی آماده بود و خواست بره دنبال خانوادش گفتم به سلامت من نمیام

خودش متوجه شد به تنهایی دونفره احتیاج داریم

میشه برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی🥺هرکی فرستاد بگه برای حاجت دلش آیت الکرسی بخونم❤️

ما کلا دونفره میریم یبار گفتم با دوستان و دوست دخترش بریم گفت ن خوش نمی‌گذره 😂😂در طول سفر کسایی رو ک‌میبینع لشکر کشی کردن تعجب می‌کنه ،، ی پسر هم داره گاهی وقتا با خودمون میبریمش اما اگر دلم مسافرت دونفره بخواد میگم نیازش دلم میخواد تنها باشیم حرفای خصوصی رو راحت بزنیم تو مسافرت 

خب بگو دلم میخواد باهم خلوت کنیم دوتایی باشیم بخندیم شادتر باشیم دوتایی جیک تو جیک باشیم

مشکل اینجاست خانوادش هم عاشق سفرن 

تا برنامه بچینیم اونا زودتر حاضرن😂

بگیم هم نیان میگن اره شما بقیه رو خوشتون نمیاد بیان 

اینجا مشکل از من نیست

خودشون باید عقلشون شعورشون برسه اغا اینا دونفره میخوان برن چرا ما بچسیبم بهشون

2809