2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خواهرم ماه سوم شد

من خودم مشکلی ندارم خداروشکر اما خیلی استرس فکری دارم دوماهه اقدام کردم نشدم هرچقد میخام به بچه دارشدن فکر نکنم نمیشه ذهنم اروم نمیشع میدونمم ک استرسم کاروخراب میکن اما نمیدونم چیکارکنم😭

2804
من خودم مشکلی ندارم خداروشکر اما خیلی استرس فکری دارم دوماهه اقدام کردم نشدم هرچقد میخام به بچه دارش ...

باید بیخیال باشی باید 

دوماه خیلی زوده برای ناامیدی تا یک سال اقدام کردنو باردار نشدن طبیعیه 

حسبی الله ❤
برای منم دعا کنید مشکلی ندارم اما دوماهه اقدام کردم نشده خیلی استرسی و فکریم نمیتونم ذهنمو اروم کنم ...

اولا اینکه تا یک سال ممکنه طول بکشه. بعد اینکه اصلا استرس نداشته باش. هرکی استرس داشته حامله نشده. باید رها باشی. از رابطه بدون پیشگیری اذت ببرید و به بارداری فکر نکنید